MSI X99S SLI Krait Edition'ı duyurdu

MSI, siyah-beyaz X99S SLI Krait Edition anakartı sundu.

MSI X99S Krait Edition geldi

MSI, X99S SLI Krait Edition anakartını duyurdu. Yeni bir tasarıma sahip ve tamamen siyah-beyaz renklere sahip yeni anakart, farklı bir görünüm arayanlar için geliyor. Yeni MSI X99S SLI Krait Edition yalnızca siyah-beyaz şık görünümlü bir anakart değil; aynı zamanda birçok yeni özellik ve geliştirmeyi de içinde barındırıyor. Intel®'in güvenilir ve hızlı Gigabit LAN bileşeninin yanında Nvidia® SLI™ ve AMD CrossFire™ desteği ile çoklu ekran kartı kullanma imkanı sunarken kulaklarınızı ödüllendirecek Audio Boost teknolojisi ve ses geliştirici özellikleri de bir arada sunuyor.

Yüksek performans

X99S SLI Krait Edition anakart, tasarım tarafında büyük bir yenilik bekleyen, fakat üstün performans ve gelişmiş özelliklerden vazgeçmeyenler için iyi seçim olarak dikkat çekiyor. Turbo M.2 ve SATA Express desteği sayesinde yüksek hızda sistem açılışları ile hızla yüklenen oyun ve programlara sahip olabilirsiniz. Önceki nesil M.2 10 Gb/sn arayüzünün devamı olan Turbo M.2, Gen3 x4 sayesinde 3 kat daha fazla performans ile 32 Gb/sn'ye ulaşıyor.

X99S SLI Krait Edition anakart ayrıca MSI Guard-Pro'nun da sahibi. MSI Guard-Pro, geliştirilmiş koruma seviyeleri ve azaltılmış güç tüketimi ile anakartlarda kararlılığı gösteriyor. ECO Power güç tüketimini %29'a kadar düşürürken devre koruması, elektrostatik deşarj (ESD) koruması ve elektromanyetik girişim (EMI) koruması gibi geliştirmeler sayesinde tümleşik bileşenler sinyal girişimlerine yüzey hasarlarına karşı güvence altına alınıyor.

MSI X99S SLI PLUS'tan rekor

MSI X99S SLI PLUS'tan rekor

MSI'ın en yeni Intel X99 tabanlı anakartlarından MSI X99S SLI PLUS, dünyanın en hızlı DDR4 bellek saatine ulaştı. Kingston Hyper X DDR4 bellek modülleri, hız aşırtmacı Toppc tarafından 4032 MHz saat hızına ulaşırken tamamen kararlı bir performansta çalışmaya devam etti. Bu inanılmaz başarı, MSI X99S SLI PLUS anakartın yalnızca özellikleri ile değil, aynı zamanda sahip olduğu güçle de rendering ve karmaşık işlemler gibi iş istasyonları için tasarlanmış görevleri bile kolaylıkla yerine getirebileceğini bir kez daha kanıtladı.

Onaylanmış CPU-Z rekorunu burada görebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları