Müziği yanınızda taşıyabilirsiniz

Philips BT3000 kablosuz hoparlör ile müziğiniz her yerde sizinle.

Müzik her an sizinle

"Philips BT3000 Bluetooth Hoparlör" özellikle Bass Refleks Sistemi ile müzikal doyuma ulaşmanızı hedefliyor. Bass refleks hoparlörlerinin 5 watt RMS çıkış gücü, dinlediğiniz parçaları derin ve güçlü basıyla sizinle buluştururken, cihazın dahili mikrofonu ise telefon görüşmelerinizde size harika bir konfor sağlıyor. Bir çağrı geldiği zaman dinlediğiniz müziği anında durdurabilir, dilediğiniz her yerden kusursuz görüşmeler yapabilirsiniz.

Modern tasarımıyla ev veya ofisinizin dekorasyonunu tamamlayacak olan "Philips BT3000 Bluetooth Hoparlör"ün kullanımı da oldukça kolay. Ürünün kısa mesafede en güçlü ve enerji verimliliği en yüksek sistem olan Bluetooth özelliği sayesinde, müziğinizi evinizin ya da ofisinizin her köşesine rahatlıkla taşıyabilirsiniz. BT3000 ürününü; iPod, iPad, iPhone veya bilgisayarınızda kolayca aktive edebilir; böylelikle en favori parçalarınızı, video veya oyun seslerini dinlemek istediğiniz her yere götürebilirsiniz.

Philips BT3000, gelişmiş hoparlör sistemi ile beklentinizin üzerinde bir müzik deneyimi yaşatırken, ses girişi (audio-in) özelliğiyle de bütün müzik koleksiyonunuzu küçücük bir bağlantı özelliğiyle size hemen ulaştıracak.

Bluetooth sayesinde saniyeler içerisinde sizi aralıksız melodilerle ve gelişmiş müzik kalitesiyle buluşturacak olan Philips BT3000 Hoparlör, 199,90 TL'den satışa sunuluyor.

Okuyucu Yorumları