Nakliye sektörüne yeni soluk

Transportx, nakliye sektörüne yeni bir vizyon katma fikriyle hizmet sektörüne soluk getirecek!

Nakliye sektörüne yeni soluk

"Online Nakliye Platformu" Transportx.com, nakliye sektörüne yepyeni bir vizyon katma fikriyle hizmet sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Nakliye hizmeti veren ve bu hizmetten faydalanmak isteyen kurumlara katma değerli hizmetler sunan Transportx, bir aylık süreçte bini aşkın üyeyi portföyüne kattı. Hızla büyüyen Transportx, sunduğu hizmetlerle nakliye profesyonellerine ekonomik çözümler sunarken, aynı zamanda rekabet avantajı da sağlıyor.

Günümüzde ulusal ve uluslararası işletmeler, üretim ve dağıtımdaki başarılarının yanı sıra bu iki kavramın önemli arayüzü olan lojistik hizmetlerle de daha fazla rekabet gücü elde edebiliyor. Her geçen gün büyük bir ivme kazanan lojistik sektöründe, artan rekabet koşulları ve giderek artan müşteri bilinciyle işletmeler farklı boyutlarda aynı anda yarışmaya zorluyor.

Tüm bu gelişmelerden yola çıkarak lojistik sektörünün önemli bir ihtiyacına cevap verebilme fikriyle sektöre adım atan "Online Nakliye Platformu" Transportx, www.transportx.com üzerinden sunduğu hizmetlerle, nakliye profesyonellerinin çözüm ortağı olarak konumlanıyor. Yükveren ve yük taşıyan firmaları tek bir platformda buluşturan Transportx aracılığıyla nakliye araçları, web sitesiyle entegre edilmiş biçimde yükverenlerin kullanımına sunuluyor.

Nakliye sektörüne farklı bir vizyon katan Transportx Proje Koordinatörü Burcu Özduygu, "Transportx boşbacak, parsiyele uygunluk, online lokasyon ve kotasyon verebilme özellikleriyle yük taşıyıcının iş kaybını önlüyor, yükverenler için ise zaman ve maliyet kazancı sağlıyor." diyerek, markanın sektörün önemli bir ihtiyacına cevap verdiği belirtti. Aynı zamanda Özduygu, 15 Kasım 2012'de İFM'de düzenlenen Logitrans fuarıyla sektöre yeni giriş yapmalarına rağmen, bir aylık süreçte bini aşkın nakliye aracını ve yüzlerce yükvereni portföylerine kattıklarını ve hızla büyüdüklerini de sözlerine ekledi.

Şuanda bini aşkın nakliye aracı, yüzlerce yükveren firmayı bünyesinde barındıran Transportx'e ücretsiz olarak üye olunabiliyor. Transportx, yakın gelecekte hizmet sektöründe Türkiye'nin en büyük pazar alanı olmayı hedefliyor. Sektörlerle ilgili hizmetleri ayrıntılı bir şekilde incelemek ve üye olabilmek için: www.transportx.com

Okuyucu Yorumları