Netflix artık Türkçe ve Türkiye'den içerik sunuyor!

Bir süre önce Türkiye'de erişilebilir hale gelen Netflix, bizler için çok önemli bir adım daha attı!

Netflix artık Türkçe!

ABD'nin popüler ücretli video içerik hizmeti Netflix, Türkiye'ye kapılarını açmasının ardından bugün, Türkçe hizmet vermeye başladığını duyurdu.

Netflix'in bugünkü duyurusuyla birlikte hizmete birçok Türk dizisi ve filmi de eklenmiş oldu. Aylık üyelik ücreti 15,99 TL'den başlayan Netflix, içerikleri bilgisayar, telefon, tablet, oyun konsolu ve televizyon üzerinden izlemenize olanak tanıyor. Netflix üyeleri, aylık tek ücret karşılığında Amerikan ve Avrupa film ve dizilerini, belgeselleri, çeşitli çocuk programlarını izleyebiliyor. Aktarılan bilgiye göre Netflix, Kelebeğin Rüyası, Güneşi Gördüm,, Recep İvedik 4, Düğün Dernek 1 ve 2 gibi ve Leyla ile Mecnun, Suskunlar, Karadayı, Ezel, Kurt Seyit ve Şura, Filinta ve Diriliş Ertuğrul gibi dizileri içeren bir koleksiyonu Türk izleyicisine sunmaya hazır durumda.

Belirli içerikleri 4K ve HDR olarak sunan Netflix'teki içeriklerin birçoğu, Dolby Digital Plus 5.1 surround sesi destekliyor. Netflix, ailenizin diğer bireyleri için profiller oluşturmanıza ve izlediklerinize göre tavsiyeler almanıza da olanak tanıyor.

Netflix'i denemek isteyenler, www.netflix.com/tr adresinden 1 aylık ücretsiz deneme sürümüne kaydolabilirler.

Okuyucu Yorumları