Netis WF2409 ile tüm odalarda internet

Netis WF2409, üzerindeki üç anteni sayesinde kablosuz internette kapsama sorununa çözüm getiriyor.

Tüm odalara kablosuz internet

Netis'in Türkiye distribütörü DataStar, Türkiye ağ pazarına yeniden hareket getiren Netis ürünlerini satışa sundu. Kaliteli ve güçlü Netis ürünlerinden biri olan WF2409 yönlendirici (router), üzerindeki üç güçlü anten ile dikkat çekiyor. 5dBi gücündeki üç anten, evin her odasında istikrarlı kablosuz internet oluşturuyor.

300Mbps kablosuz hıza sahip olan Netis WF2409, bu sayede hız gerektiren HD film indirme, online oyun oynama, VoIP telefon görüşmesi gibi tüm uygulamalarda yüksek performans sağlıyor. Üstelik evin her odasında bu yüksek hızlı internet keyfi yaşanabiliyor. İçinde dünyanın önde gelen yonga (chip) üreticilerinden Broadcom markalı yonga kullanılan yönlendirici, güvenli ve istikrarlı bir kablosuz ağ oluşturuyor.

Kolay kuruluyor ve güvenli internet ağı oluşturuyor

Netis WF2409, çok kolay ve güvenli bir şekilde kurulabiliyor. Daha önce hiç modem ya da yönlendirici kurulumu yapmayan biri bile ürünü rahatlıkla kurup çalıştırabiliyor. Wi-Fi korumalı kurulum sağlayan WPS düğmesi sayesinde, tek tuşa basarak ürün kuruluyor. Ayrıca başka cihazlar ağa dahil edilmek istendiğinde de yine WPS düğmesi sayesinde bu işlem tek tuş ile güvenli bir şekilde yapılabiliyor; her seferinde şifre girilmesi gerekmiyor.

Çok işlevli bir ürün olan Netis WF2409, farklı modlarda (erişim noktası, sinyal tekrarlayıcı, vb) çalışabiliyor. Kullanıcı, ağın yapısına göre istediği modu seçebiliyor. Ayrıca Akıllı Bant Genişliği Kontrolü sağlayan QoS işlevi ile her bilgisayar ya da ağa bağlanan cihaz için bant genişliği atanabiliyor. Bu sayede ağın performansı en uygun seviyede kalabiliyor.

Geniş Alan Ağı (WAN) için kablolu bağlantı desteği de sunan cihaz, benzerlerine oranla uygun fiyatıyla da (44,90 USD+KDV) kullanıcı dostu olduğunu gösteriyor.

Okuyucu Yorumları