Next Lock Screen'e parmak izi işlevi geldi!

Microsoft'un Android için geliştirdiği kilit ekranı uygulaması, artık yeni yeteneklere sahip!

Microsoft, güncelledi!

Android için yeni uygulamalar yayınlamaya doymayan Microsoft, bu arada uygulamalarını güncellemeyi de ihmal etmiyor. Şirket, Android için sunduğu kilit ekranı uygulaması Next Lock Screen'i bir dizi yenilikle güncelledi.

Next Lock Screen'i 2.6 sürümüne yükselten güncelleme içerisinde parmak iziyle oturum açma, sıkça konuştuğunuz veya yazıştığınız kişilerin gösterilmesini sağlayan Smart Contacts, evdeyken veya işteyken kilit ekranını kapatmanıza izin veren Smart Lock, konum tabanlı duvar kağıtları gibi yenilikler bulunuyor. Bu son işlev sayesinde ev, iş veya otomobiliniz için farklı duvar kağıtları seçebiliyorsunuz.

Microsoft Garage projelerinden biri olan Next Lock Screen, Google Play'deki en iyi kilit ekranlarından biri olarak değerlendiriliyor.

Next Lock Screen ve Arrow Launcher, Android'li telefonunuzda en iyi Microsoft deneyimini yaşamak isteyenler için vazgeçilmez uygulamalardan. Bu uygulamalar geliştikçe Microsoft'un Android'i birincil mobil işletim sistemi olarak kullanmaya başlaması, aslında şaşırtıcı olmayacak.

Google Play Store bağlantısı: Next Lock Screen

Okuyucu Yorumları