Nexus 5'le beraber o da geldi!

Google, Nexus 5 ve Android 4.4 tanıtımında, bu yeni cihazı da sessiz sedasız kullanıma sundu!

Nexus 5'le beraber o da geldi

Söz konusu telefon ve tablet olduğu zaman, Nexus isminin apayrı bir yeri vardır. Geçen zaman içerisinde kendisine özel kullanıcı profili oluşturan Google Nexus cihazları, geçen yıl, bir de kablosuz şarj cihazı ile karşımıza çıkmıştı.

2013 yılını da boş geçirmek istemeyen Google, yeni tanıttığı Nexus 5 ile birlikte, yepyeni bir kablosuz şarj cihazı ile karşımıza çıktı. Bu yeni kablosuz şarj cihazı, Nexus 5'in hemen ardından duyuruldu ve Nexus 7 desteğine de sahip olacağı açıklandı. Ürün yakın zamanda Play Store üzerinden satışa sunulacak ama fiyatı hakkında henüz herhangi bir bilgi verilmedi.

Peki, ürünün bir önceki kablosuz şarj cihazından ne farkı var? Onun en büyük özelliği, Qi desteğine sahip herhangi bir cihaz ile çalışabilmesi. Direkt olarak göze çarpan değişimse, önceki modeldeki gibi buz hokeyi diskinden daha çok kare bir tasarıma geçmiş olması. Üzerinde barındırdığı mıknatıslar sayesinde cihazlara dört kolla sarılabilen yeni şarj aleti, kısa süre içerisinde satışa sunulmuş olacak.

Okuyucu Yorumları