Nexus 6'nın detayları "doğrulandı"

Nexus 6'yla ilgili yeni, üstelik "doğrulanmış" bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor!

Nexus 6'tan yeni kırıntılar!

Nexus 6'yla ilgili farklı kaynaklardan gelen benzer bilgiler, telefonun bazı özelliklerinin belirginleşmesini sağladı. Bilinenler arasında cihazın 5.9 inç'lik QHD (496ppi) ekranla geleceği var.

Android Police'in kaynaklarına göreyse Nexus 6'nın çift flaşlı 13 megapiksellik bir kamerayla geleceği "doğrulandı". Ön yüzde ise daha öncede duyduğumuzdan farksız, 2MP'lik bir kamera bulunacağı söyleniyor. Pille ilgili yeni bilgiler de var. Siteye göre Nexus 6'nın pili, 2.300mAh'den 3.200mAh kapasiteye yükselecek. Motorola'nın turbo charger'ı ile uyumlu olacağı iddia edilen pil, 15 dakikalık şarjla 8 saatlik kullanım sunabilecek.

Bu arada site, şimdiye kadar ortaya çıkan bilgileri temel alarak Nexus 6'yı canlandıran bir fotoğraf da yayınladı. Telefonun gövdesi, büyük Moto X'i oldukça andırıyor, ancak içindeki görüntünün gerçek bir ekran görüntüsü olup olmadığı bilinmiyor. Numara çeviricinin yanındaki mesajlaşma uygulamasının simgesi, yeni Hangouts'un simgesine benzemiyor. Site, Hangouts uygulamasının mesajlaşma uygulamasından ayrı, ikinci bir seçenek olarak sunulduğunu ileri sürüyor.

Hakkındaki bilinmeyenlerin sayısı azalan Nexus 6'yla muhtelemen çok geçmeden tanışacağız.

Okuyucu Yorumları