"Nintendo bu sektörün önemli bir enstrümanı"

Konsol savaşında geride kalan, Pokemon Go ile adeta yeniden doğan Nintendo'ya, oyun devinden büyük destek geldi!

Nintendo'ya büyük destek!

Electronic Arts, oyun dünyasının önemli şirketlerinden biri. Öte yandan Nintendo'nun da olduğu yer tartışılamaz. Her ne kadar özellikle üst düzey konsollar arasında Xbox ve PlayStation'ın arkasında kalsa da, özellikle yakında gelmesi planlanan NX ile heyecan yaratmayı başaran Nintendo, EA tarafından da tam destek görüyor. EA Yönetici Yardımcısı Patrick Soderlund'un sözlerine göre, Nintendo, oyun endüstrisinin önemli bir enstrümanı.

Game Informer'a verdiği demeçte Nintendo'nun sektörün önemli bir enstrümanı olduğunu ve Nintendo'yu oyundan çıkartırsanız tüm oyun dünyasının harmonisinin bozulacağını söyleyen EA Yönetici Yardımcısı Patrick Soderlund, EA olarak Nintendo'nun arkasında olduklarının işaretini de verdi. Halihazırda Wii platformu için toplamda 78 oyunları bulunduğunu söyleyen Soderlund, öte yandan Nintendo'nun NX olarak hazırladığı konsolu için de hazırlandıklarının haberini verdi.

Nintendo tarafından yapılan resmi açıklamaya göre global çapta Mart 2017'de satışa sunulması planlanan Nintendo NX, oyuncular tarafından heyecanla bekleniyor. Anlaşılan Nintendo NX'i bekleyenler oyun konusunda da sıkıntı çekmeyecek.

Okuyucu Yorumları