Nokia'dan Android için Z Launcher!

Nokia, Android'li telefonlar için geliştirdiği alternatif giriş ekranı Z Launcher'ı ortaya çıkardı!

Nokia'dan Android launcher'ı!

Nokia, Android'li telefonlara özel geliştirdiği Z Launcher alternatif giriş ekranını tanıttı. Launcher'ın amacı, size "bilgilere en hızlı biçimde erişme gücü vermek".

Launcher'ın bu iddiasını yerine getirmek için sunduğu işlev, en sık kullandığınız uygulamaları gün içinde otomatik olarak değiştirmek. Z Launcher, sık kullandığınız öğelerin içerisine kişilerinizi ve sıkça ziyaret ettiğiniz web sitelerini de katarak deneyiminizi tamamlayabiliyor. Tüm bunlar, herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duymadan, yerel olarak gerçekleşiyor.

Z Launcher, çalıştırmak istediğiniz uygulamayı size teklif etmiyorsa, Scribble adındaki işlevi kullanarak istediğiniz uygulamaya hızla erişebiliyorsunuz. Scribble'ı kullanmak için ulaşmak istediğiniz uygulamanın veya kişinin ilk bir veya iki harfini çizmeniz yeterli oluyor. Bunun ardından hızla aradığınız öğeye ulaştırılıyorsunuz.

Launcher, şu an alpha aşamasında ve Android web tarayıcısı üzerinden özel bir indirme olarak sunuluyor. Android 4.1 veya daha yeni bir telefona sahipseniz, launcher'ı deneyebilirsiniz. Nokia, Z Launcher'ın şu an Nexus 5, Galaxy S5, S4, S3, Moto X, HTC One ve Sony Xperia Z1 gibi popüler cihazlar için optimize edildiğini söylüyor. Z Launcher, şu an root'lu cihazlarda çalışmıyor.

Okuyucu Yorumları