Nokia'dan ücretsiz oyun ve uygulamalar!

Nokia, cep mağazası Ovi'de kısa bir süreliğine ücretsiz uygulama ve oyun dağıtıyor! İşte detaylar...

Nokia uygulama dağıtıyor!

Nokia'nın uygulama mağazası Ovi Mağaza'da gerçekleşen kampanyayla en popüler uygulama ve oyunlar bir süreliğine ücretsiz sunuluyor! Akıllı Nokia telefonu olanlar kampanyadan yararlanmak için acele etmeli!

Kampanyaya dahil olan cihazlardan Ovi Mağaza'ya bağlanan kullanıcılar kendilerine ücretsiz sunulan hediye oyun ve uygulamalardan seçtiklerı birini hemen görüp doğrudan indirebiliyor. Normalde ücretli olarak indirilebilen, ancak kampanya boyunca ücretsiz sunulacak olan oldukça popüler oyun ve uygulamalar arasında FIFA 2011, Assassins Creed 2, Block Breaker 3 Unlimited, Uploader Pro, Advanced Call Manager, Worms, Need for Speed Shift, Qik Premium, Shazam Encore, Doodle Jump ve Nokia Evolve bulunuyor.

Promosyondan Nokia X6, 5530 Xpress Music, 5230, 5235, 5228, 5233, N97, N97 mini, 5250, C6-00, 5800 Xpress Music, 5800i ve C5-03 model cihazları olan kullanıcılar aşağıdaki uygulamaları indirerek yararlanmaya devam ediyor.

FIFA 2011

Nokia Ovi Mağazadan en çok indirilen oyunlardan biri. Bu nedenle en fazla ilgi görmesi beklenen uygulamaların başında geliyor.

Diğer ücretsiz uygulamalar ve oyunlar

Diğer ücretsiz uygulamalar ve oyunlar

Assassins Creed 2

Assassin's Creed II sizi Rönesans İtalyasının otantik ancak acımasız ortamında geçen, intikam ve komplolar ile örülü epik bir hikayenin içine sokuyor.

Block Breaker 3 Unlimited

Sunduğu yeni nesil deneyimle bildiğiniz blok yıkma oyunlarından farklı, daha zor bir Block Breaker 3 Unlimited.

Uploader Pro

Fotoğraf ve videoları telefondan Facebook'a yüklemenin en kolay yolu. Doğruca kamera ya da Fotoğraf Galerisinden yükleyip, sırasıyla Gönder, Yükle ve Facebook PRO'yu seçmeniz yeterli.

Advanced Call Manager

Boş vakitlerinizi geri alın! Advanced Call Manager size gelen sayısız çağrıyla ilgilenir. Daha fazla arama engelleme seçenekleriyle...

Worms

Orijinal, ödüllü Worms oyunu etkileyici animasyonları ve komik diyaloglarıyla daha da eğlenceli!

Need for Speed Shift

Dünyanın bir numaralı araba yarışı oyunu ile en hızlı son model arabaların direksiyonuna siz geçin!

Qik Premium

Daha kaliteli görüntü sağlayan video uygulaması.

Shazam Encore

Hangi şarkı çalıyor, öğrenmek isteyenler için güzel bir şarkı tanıma uygulaması.

Doodle Jump

Doodle Jump'ın eğlenceli dünyasında düşmek yasak!

Nokia Evolve

En son çıkan kurumsal şık ikonlarla ve mükemmel arka planlarla telefonunuza yepyeni ve güncel bir görünüm kazandırın. Bu, sadece akıllı Nokia telefonunuza özel, çağ ötesi bir yenilik. Çok hafif, kullanımı kolay ve cihazınızı yavaşlatmaz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları