Nokia'nın tableti, yalnız gelmeyecek!

Herkes Nokia'dan Windows'lu bir tablet beklerken, tabletten çok daha fazlası bizi bekliyor olabilir!

Nokia'nın yeni sürprizleri!

Bir süredir ortalıkta dolaşan, Nokia'nın Windows 8'li tablet çıkartacağına yönelik dedikodular, tüm hızıyla devam ediyor. Ancak artık Nokia tabletin yakında bizlerle olacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Hatta çok yakında... Zira sızan yeni bilgiler buna işaret ediyor.

Daha önce sizlerle burada paylaştığımız Nokia'nın tablet çıkartacağına yönelik dedikodulara yenileri eklenmeye devam ediyor. Ancak bu defa durum biraz farklı. Zira gelen bilgilere göre Nokia, yeni tabletini 26 Eylül'de gerçekleştireceği etkinlikte tanıtacak. Windows 8.1 işletim sistemiyle kullanıcılara sunulacağı söylenen tabletin yanı sıra Nokia'dan bir sürpriz daha gelmesi bekleniyor. Yine daha önce hakkında bilgiler dolaşan Nokia'nın yeni phablet'i de bu yıl bizimle birlikte olacak. 6 inç mi yoksa 7 inç mi olacağı henüz kesinleşmeyen phablet'in Kasım ayında, tabletin hemen sonrasında tanıtılması bekleniyor.

Ayrıca, Nokia'nın planları arasında tüm bunlara ek olarak, Lumia serisine çift SIM kart destekli bir modelin getirilmesi bulunduğunu söyleyelim. Şimdilerde sır gibi saklanan bu model hakkında dedikoduların önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını düşünüyoruz.

Okuyucu Yorumları