Nokia RM-137 ortaya çıktı!

Nokia'nın piyasaya hiç sürmediği, doğmadan ölen tarihi telefonu sürpriz bir biçimde ortaya çıktı!

Nokia RM-137 sürprizi!

Microsoft'un Nokia'nın cihaz ve servisler işkolunu satın almasının ardından yeni Lumia cep telefonlarını Microsoft markası altında görmeye başladık. Ancak Nokia da, yoluna devam ederek yeni N1 tabletini tanıtarak hayranlarını sevindirdi.

Fakat Nokia tarafından gelen haberler bununla sınırlı değil. Geçtiğimiz hafta bir sanal markette açık arttırmayla ortaya çıkan Nokia N950, Nokia'nın bu nostaljik cihazını satın almayı isteyenlerin ilgisi çekmiş ve sonunda N9 klavyesiyle birlikte 1050 dolara alıcı bulmuştu. Ve bu defa, yeni bir cihaz daha, üstelik hiç piyasaya sürülmemiş olan bir cihaz ortaya çıktı...

Ortaya çıkan cihaz, Nokia'nın Communicator serisini andırıyor. Fakat bir farklılık söz konusu. E80 ile N97'nin hibrit bir çalışması olarak vücut bulan RM-137 kod adlı bu cihaz, Symbian işletim sistemiyle de dikkat çekiyor. Söylenene göre Nokia, RM-137'nin geliştirilmesi için büyük çaba harcamış ancak daha sonra proje, nedeni bilinmeyen bir şekilde iptal edilmiş.

Böylesi bir hibrit modeli satın almak isteyecek pek çok koleksiyoner bulunuyor. Fakat bu prototip henüz satışa sunulmuş değil.

Okuyucu Yorumları