Nokia ve yeni modelleri hakkında her şey!

Nokia hakkında bilmek istediklerinizi, Nokia'nın genel müdürü Sertaç Şener canlı yayında açıklıyor!

Nokia ile çok özel...

Canlı yayınımız sona erdi, yayınımızı tekrar izlemek için buraya tıklayın!

Nokia'ya bir sorunuz mu var? O zaman bu sorunun yanıtını en yetkili ağızdan alabilirsiniz.

Türkiye'de cep telefonu kullanıcılarının kalbinde çok ayrı bir yeri olan Nokia özellikle son aylarda yaptığı sağlı sollu ataklarla hem akıllı telefonu dünyasında üretim kalitesi standardını yukarı çekiyor, hem de de Windows Phone'un pazarda da başarılı bir mobil işletim sistemi olmasına giden yolun taşlarını döşüyor.

İletişim altyapısı Vodafone tarafından sağlan CHIP TechTalks canlı yayınlarının bu haftaki konuğu Nokia'nın geçtiğimiz ay dümenine geçen yeni Genel Müdürü Sertaç Şener. Sertaç Şener canlı yayında hem Nokia'nın Dünya ve Türkiye pazarındaki planlarını bizlerle paylaşacak, hem de Nokia'nın en yeni modellerini bizlere anlatacak. CHIP Online olarak ona birçok sorumuz olacak ve bu soruların yanıtlarını bize, yani size canlı yayında verecek.

Bu arada, soruları bir tek biz sormayacağız elbette. Canlı yayınımız boyunca Nokia hakkında merak ettiğiniz her şeyi bize sorabilirsiniz. Sorularınız yayın boyunca tek tek yanıtlanacaktır.

Dikkat: CHIP Techtalks Live! Bugün saat 13:00'da www.chip.com.tr/canli adresinde!

Sertaç Şener kimdir?
Nokia Türkiye Genel Müdürü Sertaç Şener

Sertaç Şener, 1999'da Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi bölümünden mezun oldu. Mobil iletişim sektöründe yaklaşık 15 senelik bir deneyime sahip olan Sertaç Şener, 2000-2010 seneleri arasında Nokia'da yerel ve bölgesel pozisyonlarda pazarlama ve satış alanlarında görev yaptı.

2010-2011 senelerinde Avea'da Ortaklık Yönetimi Direktörlüğü yapan Şener, Avea'da Terminal Yönetimi ve Marka İşbirlikleri stratejilerini ve ekiplerini yönetti. Nokia'ya 2011 senesinde yeniden katılan Sertaç Şener, Türkiye'de Nokia Lumia markasının lansmanını gerçekleştirdi.

Ekim 2013 itibarıyla aralarında Polonya, Türkiye, Romanya, Macaristan, Bulgaristan'ın da bulunduğu 17 ülke pazarından oluşan Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi Pazarlama Direktörlüğü görevine getirilen Sertaç Şener, 1 Mayıs 2014 tarihi itibariyle ise Nokia Türkiye Genel Müdürü olarak görevini sürdürecek.

Canlı yayınımızın tekrarı burada!

Okuyucu Yorumları