Note 10+ Sağlam; S Pen, Neredeyse Kibrit Gibi Kırıldı

Galaxy Note 10+ ile yapılan dayanıklılık testi, telefon için iyi şeyler söylese de, aynısını S Pen için söyleyemiyor!

Galaxy Note 10+ sağlamlık testinde

Galaxy Note 10, inceliğiyle ve "cam sandviç" tasarımıyla müthiş bir mühendislik ürünü. Peki Samsung'un yeni telefonu, ne kadar dayanıklı? Popüler YouTube kanalı JerryRigEverything, Galaxy Note 10+ 5G ile yaptığı testte bunu cevaplamaya çalıştı.

Kanalın dayanıklılık testlerinden geçmeyi başaran telefonun ön ve arka yüzeyleri, çiziklere karşı belirli bir düzeye kadar koruma sağlıyor. Video, Note 10+'ın çerçevesinin paslanmaz çelik yerine alüminyum olduğunu doğruluyor. Samsung da geçtiğimiz günlerde bir videosunda değişiklik yapmış, paslanmaz çelik sözcükleri yerine metal sözcüğünü kullanmayı tercih etmişti. Testler, telefonun kolayca bükülmediğini de gösterdi. JerryRigEverything, ince çerçevesine rağmen telefonu bükmeyi başaramadı.

Bununla birlikte aynı sağlamlık, plastik gövdeli S Pen'i kapsamıyor. Videoya baktığımızda S Pen'in bir kurşun kalem kadar kolay kırılabildiği izlenimini ediniyoruz. Bu yüzden kalemi kanepenin üzerinde bırakmanızı tavsiye etmiyoruz. Kalemi Note 10'un içinde tutarak onu hep koruyacak, hem de şarj etmiş olacaksınız.

Okuyucu Yorumları