Note 7'den Ayrılanlar Bu Telefonları Seçiyor!

Galaxy S7 Edge, iPhone 7 ve diğerleri... Samsung'un Galaxy Note 7'de yaşadıkları, en çok hangi telefonlara ve firmalara yaradı?

Note 7'yi verenler, bu cepleri alıyor!

Galaxy Note 7 sahipleri, ellerindeki sorunlu telefonları Samsung'a iade edip, paralarını geri alabildikleri gibi, farklı bir modele geçiş yapmayı da tercih edebiliyorlar. Yeni bir araştırma, Galaxy Note 7 yerine en çok tercih edilen telefonun ise Galaxy S7 Edge olduğunu söylüyor.

Araştırma firması Wave7 Research'e göre müşterilerin çoğu, Note 7 yerine Samsung cihazları tercih ederken, yüzde 10 ile yüzde 30 arasında bir bölüm, iPhone 7'yi seçiyor. Bununla birlikte firma, iPhone 7 Plus'ın stok sorunu yaşadığını da vurguluyor. Bu yüzden Apple'ın Samsung'un yaşadığı durumdan tam olarak faydalanamadığı anlaşılıyor.

Samsung'tan müşteri çalmak isteyen diğer firmalar arasında V20 ile LG ve yeni Pixel ile Google var. Yine de Samsung'un sıkı hayranlarının bu iki telefonu tercih etme ihtimali düşük; bir kesim kullanıcının 2017 başında çıkması beklenen Galaxy S8'i bekleyeceğini düşünüyoruz.

Okuyucu Yorumları