Note 7'nin Patlama Nedeni Yakında Açıklanacak!

Samsung, en sonunda Galaxy Note 7'lerin neden patladığını bulmuş olabilir. Şimdi, resmi açıklama zamanı...

Note 7 bilmecesi çözülüyor!

Samsung haberlerini yakından takip ediyorsanız, firmanın bir süredir Galaxy Note 7'nin neden alev aldığını araştırdığını duymuşsunuzdur. Pil üreticisini değiştirdikten sonra da bu araştırmalarını sürdüren Güney Kore merkezli firma, yakında incelemelerinin sonuçlarını herkesle paylaşacağını söylüyor.

Samsung'a yakın kaynaklara göre bu açıklama, önümüzdeki ay gelecek. Samsung, Note 7'nin neden kendi kendine patladığını bulmak için sadece kendi ülkesindeki ürün güvenliği firmalarıyla değil, ABD'deki ürün güvenliği birimleriyle de çalışıyor. İlk başta yanma sorunun asıl kaynağının pil olduğu düşünülse de, şu sıralar sorunun daha karmaşık olduğuna, birkaç faktörün yanma olaylarında rol oynadığına inanılıyor.

Galaxy S8 önümüzdeki senenin ilk aylarında ortaya çıkacağından, Samsung'un Note 7 sorunlarını tamamen geride bırakmak istemesi, daha doğrusu ürünlerinin güvenliği konusunda oluşabilecek endişeleri gidermek istemesi gayet normal. Son aylarda Note 7 ve bazı çamaşır makineleriyle canı fazlasıyla sıkılıan firma, yeniliklerde eli açık davranan bir Galaxy S8 ile yeni bir ivme yakalamak istiyor.

Okuyucu Yorumları