Nvidia'dan 3.000 dolarlık GeForce Titan Z!

Eğer bir kenarda 3.000 dolarınız varsa, Nvidia'nın yeni Geforce'unu alın ve "uçuşa geçin!"

3.000 dolarlık canavar!

Nvidia, geliştirdiği yeni grafik canavarını GPU Teknolojileri Konferansı'nda tanıttı. 5.760 çekirdek ve 12 GB'lık 7 Gbps GDDR5 belleğiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Titan Z, bugüne kadar geliştirilen en hızlı grafik kartı olarak lanse ediliyor.

Birinci sınıf bileşenlerle geliştirilen Titan Z, yüksek sağlamlığa sahip çarpıcı bir tasarımla geliyor. Tamamen alüminyum bir kasayla gelen Titan Z, çift GPU'lu tasarımı baz alıyor. Isı performansı ve sessiz çalışma konusunda dahiyane çözümler sunan kart, üst düzey güç deneyimini yansıtıyor. Nvidia'dan Jen-Hsun, kartla ilgili olarak "Eğer süper bilgisayar istiyorsanız, ihtiyacınız olan kart Titan Z" diyor.

Çift GPU'lu tasarımı baz alan Titan Z, her GPU'suyla 2880 CUDA çekirdeği sahibi. Toplamda CUDA çekirdeklerini 5.760'a çıkartan kart, yalnızca oyun bilgisayarı için değil, aynı zamanda çoklu monitörlerde çalışan profesyonellere de hitap ediyor. Gelecek nesil 5K teknolojisini destekleyen kartın ne zaman piyasaya sürüleceğiyle ilgili bir açıklama henüz yok. Fakat 3.000 dolarlık fiyat etiketi, şimdiden yeterince korkutucu görünüyor...

Okuyucu Yorumları