NVIDIA, Oyunculara Watch Dogs 2'yi Hediye Ediyor!

NVIDIA GeForce GTX 1080 ve 1070 ile Watch Dogs 2 hediyeli!

NVIDIA'dan Watch Dogs 2 hediyesi!

NVIDIA yeni oyun bundle kampanyasını duyurdu. Gears of War 4 bundle kampanyasını 21 Kasım 2016 tarihinde bitiren NVIDIA, tam 1 gün ara ile yeni oyun bundle kampanyasını başlatarak oyuncular tarafından PC sürümü sabırsızlıkla beklenen Watch Dogs 2 oyununun GeForce GTX 1080 ve 1070 ürünleri ile hediye edileceğini duyurdu.

Bir yandan; Overwatch, Gears of War 4, Paragon, Battlefield 1, Civilization 6, Forza Horizon 3, Titanfall 2 ve şimdi de Watch Dogs 2 bu yıl PC tarafında görsel şölen performansları ile 2016'ya damgasını vururken, diğer tarafta; VR ve 4K teknolojileri, PC'nin ne kadar üstün bir oyun performansı sunduğunu kanıtlar nitelikte.

Watch Dogs 2 PC sürümü 4K oyun deneyimi avantajı yanısıra adeta bir görsel zenginlik kaynağı. Zira oyun, şu sıralanan NVIDIA GameWorks teknolojilerini içermekte:

  • Zengin, detaylı ve gerçekçi gölgeler için: HBAO+
  • Düzgün ve berrak görseller için: TXAA
  • Doğru gölgendirme için: HFTS + PCSS
  • Muhteşem oyun-içi fotoğraflar için: NVIDIA ANSEL

Watch Dogs 2 bundle kampanyası; performansları itibariyle halen rakipsiz konumda olan GeForce GTX 1080 ve 1070 ile güçlendirilen masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için geçerli. Kampanya ile aynı zamanda, Watch Dogs 2 yarışmasını da bugün duyuran NVIDIA, tüm oyun severleri bu eğlenceli ve bol ödüllü yarışmaya katılmaya çağırıyor.

Watch Dogs 2 kampanyası detayları için: http://nvda.ws/2fYoKGh
Watch Dogs 2 yarışması detayları için: https://contests.nvidia.com/tr-tr/watchdogs-2-contest

Okuyucu Yorumları