NVIDIA, sizi GAME24 etkinliğine çağırıyor!

NVIDIA, 24 saat boyunca devam edecek, Dünya'nın dörtbir köşesinde gerçekleşecek dev etkinliğe hazır!

Katılın; rekora ortak olun!

Oyunseverler... Bomba gibi bir habere hazır olun. NVIDIA, sizin için destansı bir etkinlik düzenliyor ve sizin de bunun bir parçası olmanızı istiyor.

Donanım devi NVIDIA, PC oyunculuğunu kutlamak ve onun heyecan verici geleceği hakkında size bir fikir vermek için 24 saat süreli benzeri görülmemiş bir etkinliği başlatıyor. Los Angeles, Şanghay, Stockholm, Londra ve dünyanın pek çok önemli şehrinde gerçekleşecek etkinlikte, 24 saat süreli görsel bir festivale tanıklık edeceğiz. Etkinlik Türkiye saati ile 19 Eylül saat 04:00'te başlayacak.

NVIDIA'nın, etkinliğe katılamayacak olanlardan da bir isteği var: Bilgisayarınızı açın! NVIDIA, bu sayede bir rekora imza atarak, PC'nin oyun teknolojisine nasıl itici güç olduğunu ve yeni teknolojiyi nasıl zorladığını ispatlamak amacında.

Yapmanız gerekenler, etkinlik bülteninde şöyle sıralanmış:

1) Şimdiden plan yapın
Çalışıyorsanız veya çocuklarınız ya da evcil hayvanlarınız varsa, yerinize bakacak birini bulun. Dünyada 7 milyar insan var ve bunların çoğu hayvanlara ve çocuklara bayılıyor.

2) Çerez ve enerji içeceği depolayın ve önceden biraz uyuyun. Gücünüzü arttırın.

3) Oyun arkadaşlarınızın konudan haberdar olmasını sağlayın. Facebook ve Twitter'da paylaşın, gerekirse sohbet kutusu açın, paylaşmak özen göstermektir.

4) Depoladığınız havayı salın, WASD anahtarlarınızı söndürün ve oyuna hazırlanın. Evde oyun oynamanızı ya da gelip bizimle oynamanızı istiyoruz. Nasıl oynadığınızla ya da ne oynadığınızla ilgilenmiyoruz. Oynayın yeter!

İşte bilgiler burada. Tarihi bir kenara not edin!

NEDİR: Bu etkinlik, www.GAME24.nvidia.com'da gerçekleşecek olan NVIDIA GAME24 oyun yayını etkinliğidir.

NE ZAMAN: Etkinlik, 19 Eylül'de, Türkiye saati ile 04:00'te başlayacak.

NEREDE: Los Angeles, Şanghay, Stockholm, Londra... Ve www.GAME24.nvidia.com'da!

Uluslararası konumlar hakkında detaylı bilgi için, lütfen www.GAME24.nvidia.com sitesini ziyaret edin.

Canlı etkinliklerden birine katılmak için lütfen www.GAME24.nvidia.com adresinden kayıt yaptırın. Kayıt ve katılım ücretsizdir.

Okuyucu Yorumları