Office 2016 işte bu tarihte geliyor!

Microsoft'un çalışanlarına gönderdiği gizli mesajın sızması, önemli bir sır perdesini kaldırdı!

Sızan mesajla gelen tarih!

Microsoft'un çalışanları için yaynladığı bir şirket içi bilgilendirme mesajı, Office 2016'nın 22 Eylül tarihinde yayınlanacağını ortaya koydu. Microsoft, geçtiğimiz ay Office 2016'nın Mac sürümünü yayınladı ve Windows kullanıcılarını bekletmeye aldı. Görünene göre şu anda üretim neredeyse tamamlanmış durumda ve firma, bir ay içerisinde yeni ürününü yayınlamayı planlıyor.

WinFuture.de tarafından edinilen ve sızdırılan bildiriye göre firma, çalışanlarına Office 2016'nın genel önizleme sürümünü kullanmalarını ve ürün ile ilgili hazırlık, eğitim ve pazarlama malzemelerini 22 Eylül tarihindeki yayın öncesinde kontrol etmelerini istemekteydi.

Office 2016 paketinde Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Skype for Business, Project, Visio ve Publisher bulunacak. Office 365 güncellemeleri ve SharePoint Server gibi sunucular ise ikinci çeyrekte sunulacak.

Office 2016'nın perakende fiyatının Home ve Student sürümleri için 130 Euro civarından başlaması bekleniyor. Önümüzdeki ay Microsoft tarafından resmi duyurunun yapılması ile beraber daha fazla bilginin sunulacağından emin olabiliriz...

Okuyucu Yorumları