Office 2016'nın önizleme sürümü hazır!

Windows 10 kullanıyor ve Office 2016'nın nasıl görüneceğini merak ediyorsanız, işte size fırsat!

Office 2016 önizleme hazır!

Windows 10'un teknik önizleme sürümünü kullananlara Microsoft'tan hoş bir sürpriz var. Office 2016'nın Word, Excel ve PowerPoint uygulamaları Windows 10'u test edenler tarafından artık indirilip denenebiliyor.

Yenilenen Office uygulamalarının arayüzü, Android'deki kısıtlı özelliklere sahip Office 365'i andırıyor ancak aslında tam donanımlı Office uygulamalarından farkı yok. Bu uygulamaların ilk olarak sadece masaüstüne sunulacağı, benzer görünüme sahip sürümlerin gelecek haftalarda tabletlere ve akıllı ceplere geleceği bilgisi veriliyor. Bu sürümlerin arayüzlerinde bazı düzenlemeler yapılacak olsa da, çekirdek kod ve işlevler, eskinin aksine PC'dekiyle aynı olacak.

Yeni Office 2016 uygulamaları, freemium modelini kullanıyor. Bu yüzden ücretsiz olarak sunuluyorlar, ancak bazı gelişmiş işlevlere ulaşmak için Office 365 üyesi olmanız gerekiyor. Bu değişiklik, Microsoft'un Office'i paket olarak satmaktan sonunda vazgeçebileceğinin de bir işareti.

Office 2016'nın önizleme sürümü hazır!

Office 2016 uygulamalarını denemek istiyorsanız, onları Windows Mağazası üzerinden veya aşağıdaki bağlantılardan bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

İndirin: Word, Excel, PowerPoint

Yeni PowerPoint, Outlook ve PowerPoint'ten kareler, haberimizin ikinci sayfasında.

Yeni PowerPoint, Outlook ve OneNote'dan görüntüler

Yeni PowerPoint, Outlook ve OneNote'dan görüntüler
Yeni PowerPoint'in önizleme sürümü

Office 2016'nın önizleme sürümü hazır!
Yeni Outlook

Office 2016'nın önizleme sürümü hazır!
Yeni OneNote
Okuyucu Yorumları