OKI'den çevre dostu yeni yazıcılar

OKI yeni çevre dostu ve ekonomik siyah/beyaz yazıcı ve MFP serisi ile kullanıcılarını buluşturuyor.

OKI'den yeni yazıcılar

OKI, siyah/beyaz (mono) yazıcılar ve çok fonksiyonlu ürün portföyünü yeniledi. Tek fonksiyonlu siyah/beyaz B412dn, B432dn ve B512dn yazıcılar ve çok fonksiyonlu (MFP) siyah/beyaz MB472dnw, MB492dn ile MB562dnw yazıcıları kullanıcıların beğenisine sunan OKI, farklı büyüklüklerdeki işletmelerin ihtiyaç ve bütçelerine uygun seçenekleri ve esnekliği sağlamayı amaçlıyor. Yeni ürünler OKI'nin 3 yıllık uzatılmış garantisi ile destekleniyor.

İhtiyaçlara yanıt

Yüksek kapasiteli tonerler, yüksek baskı hızları ve geniş bir medya yelpazesi ile desteklenen yeni B412dn, B432dn ve B512dn siyah/beyaz yazıcılar en titiz işletme veya çalışma grubunun ihtiyaçlarını karşılıyor, hızlı ve yüksek kaliteli A4 siyah/beyaz baskıyı masaüstüne taşıyor.

Çok fonksiyonlu yazıcılar (MFP) MB472dnw, MB492dn ve MB562dnw, baskı-kopyalama-tarama-faks yeteneklerini tek bir cihaz içinde bir araya getirerek maliyet ve alandan tasarruf sağlıyor. Kullanıcı dostu olacak şekilde tasarlanan MB492dn ve MB562dnw'nin üzerindeki 7 inçlik LCD renkli dokunmatik ekran maksimum verimlilik için kişiselleştirilebiliyor. Bu kompakt, çevre dostu MFP'ler kalite veya performanstan taviz vermeksizin en küçük ticari kullanıcıdan büyük kuruluşlara kadar her kesimin ihtiyaçlarını karşılıyor. Ayrıca, MB472dnw ve MB562dnw da standart olarak kablosuz bağlanma özelliğine sahip. MB562dnw'nin yüksek hacimli baskı ihtiyacını karşılamak amacıyla 1.160 sayfaya kadar yüksek kağıt kapasitesi bulunuyor.

Başarılı özellikler

Standart 1 Gigabit Ethernet, hızlı ağa bağlanabilirlik ve yüksek bant genişliği özellikleri ile birlikte, yeni yazıcı ve MFP'ler çalışma grupları içinde mükemmel paylaşım sağlıyor.

3GB Dahili Multimedya Kart'ın (eMMC) cihazlara dahil edilmesi ise büyük boyutlu baskı işlerinin daha hızlı işlenmesini, belgelerin ve fontların saklanmasına olanak sağlıyor. Secure Print ile de yeni yazıcılarda eksiksiz belge güvenliği sağlanıyor.

Yeni siyah/beyaz serilerde yer alan tüm modeller "Google Cloud Print ready" olarak sunuluyor ve "AirPrint by Apple Inc" ile uyumlu durumda bulunuyor. Bu iki özellik, doğrudan bir yazıcıya bağlanmak zorunda kalmadan, istenilen noktadan uzaktan baskıya olanak sağlıyor.

Yazıcı ve MFP'lerin tamamı Energy Star 2.0 ve Blue Angel sertifikasyonlarına sahip. Yeni modellerin her biri düşük gürültü ve enerji tüketimi için sessiz mod sağlıyor ve enerji tasarruf özelliği olan derin uyku modundan hızlıca çıkabiliyor.

Okuyucu Yorumları