One (M8) Google Play sürümünden sürpriz var!

Pek çoğumuzun gıptayla baktığı ama sadece ABD'de satışa sunulan bu cepler, yakında sınırı aşabilir!

Sonunda geliyorlar!

HTC'nin "çift arka kamerasıyla" çok konuşulan yeni amirali One (M8)'ı İngilitere'deki tanıtımının ardından test merkezimizde ağırlamış ve incelemiştik. Neredeyse tüm amiral gemilerinde olduğu gibi, tamamen saf Android deneyimi yaşatacak olan HTC One (M8) Google Play Edition ise, sadece ABD'de piyasaya sürülmüştü. Aslında aynı durum, diğer Google Play Edition modelleri için de geçerli; bu modeller şimdiye dek hiç ABD dışına çıkmadı.

Daha önce Sony Xperia Z Ultra ve Samsung Galaxy S4'ün de Google Play Edition modellerini görmüştük. Yalnızca ABD'de satışa sunulan bu modellerin aksine, HTC One (M8) Google Play Edition, şimdi Hindistan'da da satışa sunuluyor. Bu da, Google Play sürümlerinin yavaş yavaş dünyaya açılmaya başlayacağı şeklinde yorumlanıyor.

Telefonun gelecekte diğer ülkelerde de satışa sunulup sunulmayacağı tabii ki kesin değil. Ama çok yakında onu Avrupa'da da görmek, kimse için sürpriz olmamalı.

Teknik özellikleri açısından orijinaliyle birebir aynı olacak olan One (M8) Google Play Edition, Sense arabiriminden tamamen arındırılmış olacak.

Okuyucu Yorumları