OnePlus 3, 6GB RAM ve NFC ile gelebilir!

"Kusursuz telefonun" bu seneki modeliyle ilgili ayrıntılar, bir hız testi sayesinde göründü!

6GB RAM ve NFC'li canavar!

OnePlus 3'ün tanıtımına oldukça yakınız, ancak geçen sene yaşananların aksine telefon hakkında çok az bilgimiz var. OnePlus 2 tanıtılmadan önce firma, bizlere telefonla ilgili birçok tanıtım malzemesi sunmuştu. OnePlus 3'le ilgili yeni ipuçları ise bir hız testinin sonuçlarında görünmüş olabilir.

Snapdragon 820 işlemci ve Android 6.0 bugünün amiral gemilerinin standart özelliği haline geldi, bu yüzden OnePlus 3'ün bu özelliklerle gelecek olması sürpriz değil. Önceki hız testleri, OnePlus'ın 1080p ekranda kalacağını göstermişti. İlginç olan bir ayrıntı, OnePlus 3'ün 6GB RAM ile geleceğinin iddia edilmesi. Daha önceki hız testleri, telefonun 4GB RAM'e sahip olduğunu söylüyordu.

OnePlus 3, 6GB RAM ve NFC ile gelebilir!

Daha önceki modellere "pek kullanılmadığı için" dahil edilmeyen NFC'nin de OnePlus 3'e girdiği anlaşılıyor. Mobil ödemeler yavaş da olsa yaygınlaştığından OnePlus, bu kez NFC teknolojisini dışarda bırakmak istemiyor.

OnePlus ortak kurucusu Carl Pei, tanıtımı bu çeyreğin sonunda, yani önümüzdeki ay veya Haziran'da yapmayı planladıklarını söylüyor. Pei, OnePlus 3'ü "satın alma sürecinin" daha kolay işleyeceğinin de haberini veriyor.

Okuyucu Yorumları