OnePlus 3'ten yeni Loop sürprizi!

Merakla beklenen yeni "amiral gemisi katili" OnePlus 3, yanında özel bir sürprizle geliyor!

OnePlus 3'ten yeni sürpriz!

Yakın zaman içinde tanıtılması beklenen yeni "amiral gemisi katili" OnePlus 3 için hazırlıklar sürüyor. Şirket, hazırladığı yeni amiraliyle dikkatleri üzerine çekmeyi şimdiden başarmışken, öte yandan telefona gösterilecek ilgiyi arttıracak özel bir kampanyayı daha duyurdu. OnePlus'ın resmi sitesinden aktarılan bilgiye göre, şirketin sanal gerçeklik gözlüğü Loop, OnePlus 3 ile birlikte ücretsiz dağıtılacak.

Daha önce de OnePlus X modeli için benzer bir kampanyayla karşımıza çıkan şirket, o zaman siparişleri Cardboard'la sınırlı tutmuştu. Fakat bu defa tasarımıyla Samsung Gear VR'a benzeyen donanımlı sanal gerçeklik gözlüğü Loop'u sipariş veren ilk 30 bin kişiye ücretsiz dağıtacak. Bu sanal gerçeklik gözlüğüne sahip olmak isteyen kullanıcılar yalnızca kargo ücreti ödeyecek. Loop'un 3 - 7 gün içinde eline geçmesini isteyen kullanıcılar kargo için 4.99 dolar ödeyecekken, 1 - 3 gün içinde edinmek isteyenler 17.64 dolar ödeyecek. Sanal başlığa sahip olmak isteyen kullanıcılar 6 Haziran günü OnePlus'ın resmi sayfasından sipariş verebilecek.

OnePlus'ın CEO'su Carl Pei, paylaştığı bir açıklamayla "Cardboard'u unutun, bu sene OnePlus Loop VR Headset ile çok daha heyecan verici, konforlu ve sürükleyici bir sanal gerçeklik deneyimi sunacağız" derken, kuşkusuz bu gözlük OnePlus 3'le beraber çalışacak.

Okuyucu Yorumları