OnePlus, yeni bir cihaz üreteceğini açıkladı

Bugüne dek sadece OnePlus One isimli telefla karşımıza çıkan şirket, bu kez farklı işlerin peşinde?

OnePlus neyin peşinde?

Çin'li telefon üreticisi OnePlus, davetiye usulüyle satılan OnePlus One modeli telefonlarıyla büyük ilgi toplamıştı. Elbette, telefonu satın almak isteyip de davetiye bulamayanların şikayetlerini de unutmamak lazım.

Sansasyonel pazarlama kampanyalarıyla dikkat çeken firma şimdi de telefon dışında yeni bir ürün geliştirdiğini açıkladı ancak ürün hakkında ipucu vermedi. Ancak cihazın tablet olmadığını belirten şirket CEO'su merak uyandırmayı başardı.

Firma ipucu vermediği için söylentiler üst seviyeye çıktı ve OnePlus'ın egzersiz takip cihazı, akıllı saat, akıllı gözlük gibi ürünler geliştiriyor olabileceği dedikoduları yayıldı. Ne yazık ki bu söylentileri doğrulamak mümkün değil ancak Çin'li üreticinin Apple Watch ile birlikte kısa sürede çok popüler olacak akıllı saatlere yatırım yapıyor olabileceği ihtimali yüksek görünüyor.

Öte yandan bir diğer Çinli üretici olan Xiaomi'nin, aksiyon kamerası üretmesi ve bu alandaki yüksek karlı pazardan pay almak istemesi gibi OnePlus'un yaklaşan yaz sezonundan hızlı bir kazanç elde etmek için aksiyon kameralarına yönelmesi de mümkün görünüyor.

Okuyucu Yorumları