Onlar da Hotmail'in özelliğine katıldı!

Hotmail'in çok ses getiren yeni özelliğine 3 dev siteden daha destek geldi... İşte o 3 site...

Hotmail'e 3 dev site daha...

E-posta kutunuza gelen çoğu mesajda sizi başka sitelere götüren bağıntılar oluyor. Kullanıcıların zamandan kazanabilmesi için Hotmail daha önceleri "Active Views" isimli bir özellik sayesinde Flickr ve YouTube'dan gelen bağıntıları e-postanın kendisinde gösteriyordu. Bu şekilde kullanıcı tekrardan YouTube'a ya da Flickr'a gitmeden, gelen kutusunun içerisinde gönderilen fotoğraf ve videoları görüntüleyebiliyordu.

Kullanıcıları büyük bir zaman kaybından kurtaran bu özelliğe şimdi daha da fazla site katılıyor. E-postalardaki bağıntılara tıklayan insanlarınn oranı yüzde 10'ken, "Active View" özelliği ile insanların yüzde 25'i videoları ya da fotoğrafları görüntülüyor.

Bu özelliğe yeni katılan siteler LinkedIn, Posterous ve Living Social. LınkedIn'de bir davet geldiğinde hesap açmanız için halen siteyi ziyaret etmeniz gerekse de, davetinizi kabul eden birisi için siteye gitmenize gerek kalmıyor. Posterous'ta biri fotoğrafınıza yorum yaptığında yine bu yorumu gelen kutusunun içerisinden görmeniz ve yine buradan üstüne yorum yapmanız mümkün.

Okuyucu Yorumları