Onunla, konuştuğunuz kişi sanki yanınızda...

Gigaset HD Voice ile konuştuğunuz kişi telefonda değil sanki yanınızda.

Sesi uzaklarda aramayın

Avrupa'nın lider DECT telefon üreticisi Gigaset, HD ses özelliğiyle tasarladığı S850 modeli sayesinde kullanıcıların görüşmelerindeki ses kalitesini gerçeğe en yakın seviyeye taşıdı.

Renkli TFT ekran, Bluetooth®, mikro USB girişi gibi birçok özelliği bir arada bulabileceğiniz Gigaset S850, kullanıcılarına HD Voice ile üstün ses kalitesi ayrıcalığını yaşatıyor. HD Voice sayesinde telefon görüşmeleriniz daha net ve "gerçeğe yakın" hale geliyor. Eller serbest özelliğiyle yapılan tüm görüşmeler de bu mükemmel ses deneyimi sayesinde çok daha canlı ve kesintisiz oluyor.

Gigaset S850, 500 vCard kayıtlık kapasiteye sahip hafızasıyla sevdiklerinizin isim, numara ve detaylarını rahatlıkla kaydetmenizi sağlıyor. Yedeklediğiniz kartvizitlerinizi USB aracılığıyla telefon rehberinize kaydedebiliyor, Mini USB özelliği sayesinde bilgisayarınıza bağlanarak Outlook ve rehberinizle eşleştirebiliyorsunuz.

Gigaset S850, Bluetooth® özelliğiyle telefonunuzu kulaklıkla kullanma şansı veriyor. 12 saat konuşma ve 300 saat bekleme kapasitesinin yanı sıra, sahip olduğu bütün özellikleriyle alışkanlıkları değiştirmeyi vadediyor.

Yüksek çözünürlüklü geniş TFT renkli ekranı gözleri yormadan okumayı ve menüler arasında geçiş yapmayı kolaylaştırıyor. Aynı zamanda Gigaset S850'nin ekran özellikleri, kullanıcıların istedikleri görseli arkaplan veya ekran koruyucu olarak kullanmalarına olanak sağlıyor.

ECO DECT teknolojisiyle çevreyi ve cebinizi koruyun

Gigaset S850, tasarruflu güç kaynağıyla geleneksel kablosuz telefonlarınıza oranla daha az enerji tüketerek hem çevreyi hem de cebinizi koruyor. Diğer tüm Gigaset telefonlar gibi el cihazıyla baz istasyonu arasındaki mesafeye göre yayın gücünü azaltıp artıran Gigaset S850, entegre ECO DECT teknolojisi sayesinde baz istasyonunun yayın gücünü yüzde 60'a kadar düşürüyor.

Okuyucu Yorumları