Oyunseverlerin buluşma adresi

Oyunseverlerin yeni buluşma adresi: Hürriyet Oyun

Oyunseverlerin buluşma adresi

Dijital dünyadaki faaliyet alanlarını genişletmeyi ve kullanıcılarına 7/24 en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen Hürriyet Dünyası, Hürriyet Oyun platformu ile Şubat ayında oyun dünyasına giriş yaptı. Hürriyet Oyun, yaklaşık 25 milyon çevrim içi oyuncusu bulunan Türkiye'nin yeni markası olmaya aday.

Farklı yaş grupları ve tercihlere sahip oyuncuları bir araya getirecek 35 farklı kategoride içerik sunan Hürriyet Oyun'da, genç ve çocuklar için renkli grafikler, eğitici ve sevimli karakterlere sahip oyunlar var.

Oyundan çok daha fazlası

hurriyet.com.tr üyeleri, her an her yerde eğlence fırsatı sunan platformda, birbiriyle etkileşim kurabiliyor. İster karşı karşıya, isterlerse birlikte oyun oynayıp diğer oyuncularla sohbet edebiliyor ve yeni arkadaşlıklar kurabiliyorlar.

Oyun dünyasına ait en güncel haberlerin de bulunduğu Hürriyet Oyun platformunda, oyun severler hurriyet.com.tr hesapları ile yeni bir üyelik gerektirmeden tüm içeriğe anında ücretsiz olarak ulaşabiliyor.

Önümüzdeki aylarda mobil ve tablet cihazlardan da erişilebilecek Hürriyet Oyun'a oyun.hurriyet.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları