Panasonic 2019 TV serisini tanıttı

Panasonic, 2019 OLED televizyon serisinin geri kalanını da tanıttı!

Panasonic yeni TV'lerini

Panasonic 2019 için OLED televizyon serisini tamamen açıkladı. Görünene göre seri, üçüncü parti desteği adına geride kalmış değil. Ocak ayında CES 2019'da tek bir televizyonun gösterilmesinin ardından Panasonic, 18 Şubat tarihinde kendi etkinliğini kullanarak 2019'da yayımlayacağı diğer televizyonları tanıttı. Bu yeni setlerin arasında bir önceki yılın iki katına çıkan bir şekilde dört adet OLED TV bulunuyor.

Daha önceden tanıtılmış olan GZ2000 OLED'in yanı sıra GZ1500, GZ100 ve GZ950 de sunulan ürünler arasında yer alıyor. Bunların üçü de aynı ekrana sahip olsalar da farklı kasalara ve ses sistemlerine sahipler.

OLED serisinin tamamı HLG yayını, HLG Photo, Dolby Vision, Dolby Atmos ve HDR10+ desteğini sunacak ve HCX Pro Intelligent Processer sayesinde ciddi bir görüntü işleme yeteneğine sahip olacak. Ayrıca televizyonlar Amazon Alexa ve Google Assistant akıllı yardımcıları ile de çalışacak ve el kullanmadan kontrole veya üçüncü parti cihazlar ile uyumluluğa imkan tanıyacak.

LCF LED TV'ler söz konusu olduğunda ise en azından dört yeni setin bizleri beklediği söylenebilir: GX920, GX900, GX800 ve GX700.

Henüz yayım tarihi veya satış fiyatı hakkında yapılmış bir açıklama bulunmuyor ancak satışın yılın ortalarında başlaması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları