Panasonic yeni 4K projektörünü tanıttı

Panasonic, yeni 4K ötesi çözünürlüklü, 27.000 lümen parlaklık değerine sahip 3 Çipli DLPTM lazer projeksiyon cihazlarını tanıttı.

Panasonic'ten 4K Projektör

Etkinlikler, sahne gösterileri ve kiralama uygulamaları için tasarlanan PT-RQ32K, 5120 x 3200 çözünürlükte 27.000 merkez lümeni geliştiriyor.

240 Hz projeksiyon cihazı Panasonic'in eşsiz piksel kaydırma dörtlü piksel sürücü teknolojisini barındırıyor ve mevcut optik lensleri ve gelişmiş görüntü ayarlama özelliklerini destekleyerek esnek projeksiyon kullanımı sağlıyor.

Lazer ışık kaynağı ve orijinal ısıya dayanıklı fosfor çarkı tasarımı, özellikle birden çok projeksiyon cihazı kullanılırken tutarlı görüntü kalitesi, renk ve parlaklık sağlıyor.

Panasonic Avrupa Projektör Pazarlama Yöneticisi Hartmut Kulessa seri hakkındaki düşüncelerini şöyle paylaşıyor: "Panasonic, özellikle son yıllarda yüksek parlaklığa sahip projektör üretiminde son derece güç kazandı. RQ32K bu serinin muhteşem bir halkası oldu ve WUXGA (PT-RZ31K) ve SXGA+ (PT-RS30K) ürünlerinde 31.000 lümen ile (merkez) yüksek parlaklık sağlayan iki lazer projeksiyonunu bir araya getiriyor."

Çerçevesiz istifleme veya delikli cıvata tertibatı sayesinde özel yapım montaj çerçeve ihtiyacı ortadan kalkıyor; böylece taşıma sırasında toplam ağırlık azalırken geçici ve çok projeksiyonlu yansıtma projelerinin kurulumu kolay hale geliyor.

Projeksiyon cihazı hızlı bir açma/kapama özelliği, mekanik ve lazerli ışık kaynağı, hibrit kapak ve güç yönetim özellikleri sayesinde sorunsuz ve enerji tasarruflu çalışma sağlıyor.

RQ32K, Ocak 2017'de piyasaya çıkacak.

Okuyucu Yorumları