Panasonic'ler, 5. Nesil Intel ile güçleniyor

Panasonic en yeni Intel teknolojisini Toughbook ve Toughpad ürün ailesi ile bir araya getiriyor.

Bu cihazlar artık daha güçlü

Panasonic, Toughpad FZ-G1 ve Toughbook CF-31 ürünlerinin en yeni versiyonlarının, daha yüksek performans ve daha uzun pil ömrü sunan 5. Nesil Intel® CoreTM işlemcilerle donatılacağını duyurdu. Böylelikle söz konusu tablet ve dizüstü bilgisayarları yeni ve güçlü Intel® mimarisi ile donatılan ilk dayanıklı cihazlar arasındaki yerlerini alacaklar. Ürünlerdeki bu son yükseltmeyle birlikte Panasonic, müşterilerin mobil cihazları, aksesuarlar ve yerleştirme istasyonlarına yaptıkları yatırımdan maksimum dönüş almalarını sağlamaya yönelik politikasını da somutlaştırmış oluyor.

Toughpad FZ-G1 ile üretkenlik ve pil ömrü zirveye çıkacak

İşlemci yükseltmesiyle birlikte artık Toughpad FZ-G1, çalışma masasından uzaklaşsa bile kurumsal açıdan kritik öneme sahip veri ve uygulamalara asla uzak olmayacak. Ürünün yeni versiyonunda kullanılan Intel® CoreTM i5-5300U vProTM işlemci (3MB önbellek, 2,3 GHz – 2,9 GHz aralığında cache, Intel® Turbo Boost teknolojili 2.3GHz up to 2.9 GHz işlemci) ve DirectX 11 destekli Intel® HD 5500 grafikler sayesinde ürün, en ağır ofis uygulamalarını sahada verimli bir şekilde çalıştırma becerisine sahip oluyor.

Toughpad FZ-G1'in Intel platformu ile yükseltilmesi, ürünün standart pil çalıştırma ömrünü 10 saatten 13 saate çıkardı. Büyük pil paketi ile ise bu süre 20 saatten 26 saate yükseldi. İnce, hafif ve buna rağmen tamamen dayanıklı olan ve Windows 8.1 Pro Update işletim sistemine sahip 10,1 inç tablet, Panasonic Toughpad ürün gamının en yeni Intel® teknolojisine sahip ilk üyesi olma özelliğini taşıyor.

Tam dayanıklı dizüstü bilgisayar Toughbook CF-31

5. Nesil Intel® CoreTM i5-5300U vProTM işlemci (3MB ön bellek, Intel® Turbo Boost teknolojili 2,3 GHz – 2,9 GHz aralığında işlemci), Toughbook ailesinin amiral gemisi niteliğindeki, tam dayanıklı CF-31 dizüstü bilgisayara gelişmiş bilgi işlem gücü ve 18 saate kadar pil ömrü (14,5 saatten yükseltildi) sağlıyor. Zorlu koşullarda sunduğu güvenilirliğiyle bilinen Toughbook CF-31, başta savunma sanayi olmak üzere, otomotiv, telekomünikasyon ve kamu sektörlerinde kullanılıyor. CF-31, gizleme modu, 1,200cd/m² dokunmatik ekran, daha hızlı bilgi işlem ve daha uzun çalışma ömrüyle acil servis, tamir ve bakım alanlarında çalışan mobil profesyonellerin zorlu iş koşullarındaki en iyi yardımcısı.

Toughbook CF-31'in yeni versiyonu konum ne olursa olsun en hızlı bağlantı ve en yeni WLAN 802.11ac teknolojisi ile de en hızlı veri aktarımını sağlayacak şekilde tasarlanmış bulunuyor. En son teknolojiye sahip, yüksek hassasiyetli U-Blox 8 GPS işlevinin eklenmesiyle ürün, nokta hassasiyetinde konum becerilerine ihtiyaç duyan profesyoneller için ideal şartlarla donatılmış oldu.

Intel Embedded işlemci sayesinde uzun süreli kullanım

Toughbook CF-19'un en yeni versiyonu Intel® embedded CoreTM i5-3610ME vProTM işlemci (3MB önbellek, Intel® Turbo Boost teknolojili 2,7 GHz – 3,3 GHz aralığında işlemci) donatılmış bulunuyor. Intel® embedded CPU'ya geçiş, cihazın öngörülebilen süre boyunca geçerliliğini korumasını sağlıyor.

CPU değişiminin yanında, Panasonic en yeni Toughbook CF-19'u Windows 8.1 Pro Update 64 bit işletim sistemi ile donattı. Cihazda Windows 7 Professional seçeneği de bulunmaktadır (Windows 8.1 Pro'dan versiyon düşürme hakları üzerinden erişilmektedir). CF-19 ayrıca U-Blox 8 modülü ile yenilenen GPS işlevinin faydalarını da sunuyor.

Toughbook CF-31, CF-19 ve Toughpad FZ-G1 Şubat ayından itibaren satışa sunulacak.

Okuyucu Yorumları