Patiler için uberPET yolda

UberPET araçları ile hayvan dostlarımızla seyahat etmek artık çok daha konforlu ve güvenli.

uberPET İstanbul'da

İstanbul'da yolculuğuna başlayan uberPET araçları ilk etapta 3 aylık pilot bir ürün olarak hayvan severlerin ihtiyacını karşılayacak.

Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, uberPET ürünü ile ilgili şöyle konuştu: "Uber olarak her zaman, herkes için güvenilir, konforlu ve kolay erişilebilir ulaşım seçenekleri sunmak için çalışıyoruz. Bunun en yeni adımı olarak evcil hayvan dostu araçlarımız ile tüm patilere güvenilir ve konforlu ulaşım seçeneği sunmak. Bunun için uberPET'i İstanbul'da yola çıkardık. Uzun zamandır kullanıcıların sıkça sorduğu ve İstanbul'da artık büyük bir ihtiyacı karşılamaktan dolayı mutluyuz."

Uber ekibi, evcil hayvan dostu araçlarda sürücü ortaklarının işlerini kolaylaştırmak için onlara, koruyucu koltuk kılıfı, tüy temizleyici, ıslak mendil gibi malzemeler içeren kit hediye etti.

NASIL ÇAĞIRIRIM?

  1. Uber uygulamasını açın
  2. Aşağıdaki seçeneklerden uberPET'i seçin ve çağırın
  3. Dostunuzla birlikte keyifli yolculuğun tadını çıkarın
  4. Yolculuğunuzda herhangi bir sürprizle karşılaşmamak için lütfen "Kullanıcı Koşulları"na göz atın

ÖNEMLİ DETAYLAR

- uberPET ücretlendirmesi uberXL ücretleriyle aynıdır.

- Tüm uberPET yolculuklarında yolcu yanında bir evcil hayvan bulunması zorunludur.

- uberPET ile, evcil hayvanlar ancak yanlarında sahipleriyle birlikte yolculuk yapabilir.

- Özellikle haftasonları uberPET'de yoğun talep görülebilir. Herhangi bir esnada, yakınınızda hemen bir uberPET bulamazsanız lütfen bir süre sonra tekrar deneyin. Diğer yolculuklar sonlandıkça yeni araçlar müsait olacaktır.

Okuyucu Yorumları