PC devi Lenovo, son noktayı koydu!

Son günlerin cevabı en çok merak edilen sorusu, nihayet ilk ağızdan yanıtlandı! İşte o açıklama...

PC devi son noktayı koydu!

PC devi Lenovo'nun, 8 inç'lik tablet modelleri Miix 8 ve Thinkpad 8'i Amerikan pazarında artık satmayacağı haberleri, çoğu kişi tarafından, şirketin 8 inç tabletlere "elveda" demeye hazılandığı şeklinde yorumlanmıştı. Ancak daha sonra gelen ve bizim de buradaki haberimizde yayınladığımız açıklamada, durumun pek de öyle olmadığı açıkça ortaya konmuştu.

Şimdi de Lenovo Türkiye, konuyla ilgili bir açıklama yaparak, şirketin 8 inç tabletlerinden vazgeçmediğini net olarak belirtti. Açıklamada sadece bu iki modelin Amerika pazarından çekildiği ancak yeni 8 ve 10 inç'lik modllerin hem Amerika'da, hem de tüm dünyada satışa sürülmeye devam edileceğini vurgulanıyor.

Açıklama şu şekilde:

"Lenovo, ABD pazarında 8 inç ve 10 inç tablet satışlarını yeni eklenecek ürünlerle sürdürecektir. ABD pazarı özelinde Miix 8 inç ürünü stokları tükenmiş olup, Thinkpad 8'in ise bu pazar özelinde satışının yapılmaması kararı alınmıştır.

Ancak ABD dışındaki tüm ülkelerde 10 inç ve altı büyüklükteki tabletlerinin satışı tüketici talepleri doğrultusunda devam etmektedir.

Saygılarımızla,

Lenovo Türkiye"

Okuyucu Yorumları