Philips TV Ambilight özelliğini geliştirdi!

Philips'in yeni Ambilight ışık efektleri oturma odanızda görsel bir şov yaşatacak!

İşte yeni Ambilight!

Philips markalı televizyonları dünyada ve Türkiye'de pazara sunan TP Vision, Philips TV'lere özel Ambilight özelliğini daha da ileriye taşıyacak Ambilight+Hue uygulamasını duyurdu. Philips TV'lere özel Ambilight+hue uygulaması ile Ambilight deneyimi artık televizyonun olduğu ortamın veya odanın tümüne yayılacak.

TP Vision, Ambilight deneyimini tüm odaya yaymak için, Ambilight özelliği ile kablosuz LED ışık sistemi olan Philips Hue'yu birleştirdi. Android ve iOS akıllı cihazlar için geliştirilen Ambilight+hue uygulamasıyla, Ambilight'ın akıllı ışık efektleri Philips Hue LED ampulleri ile destekleniyor. Ambilight ile Hue'nun birleşimi ışık efektini tüm odaya yayarak bugüne kadar hiç olmadığı kadar yoğun ve adeta seyredeni sarmalayan bir TV izleme deneyimi yaratıyor. Ambilight+hue kullanıcıları, Ambilight sistemlerine, 50 adede kadar Hue ampulü yükleyebiliyorlar ve tüm bu ampuller ayrı ayrı kontrol edilebiliyor.

Kullanıcı dostu uygulama

Ambilight'ın Hue ile bağlanması da üstelik çok kolay. Ambilight+hue uygulaması, 2011 yılından itibaren üretilen tüm Ambilight özellikli Philips TV'ler tarafından desteklenir halde. Ambilight+hue uygulaması, şu an itibariyle Google Play mağazası ve Apple App Store üzerinden temin edilebiliyor.

Merakla beklenen Philips Elevation TV de yakında pazara sunuluyor...

Philips TV, yılın son çeyreğinde ayrıca pazara bir yenilik daha sunuyor olacak. Elevation TV olarak adlandırılan, ultra ince tasarımı ve ışık efekti deneyimini en üst düzeye çıkaracak bu yeni model, 4 taraflı Ambilight özelliği ile televizyon izleme keyfini maksimuma çıkaracak bir ürün olarak görülüyor. Elevation TV, en son Philips Smart TV özelliklerinin yanı sıra, yüksek görüntü kalitesi ile de dikkat çekiyor.

Sadece 13,5 mm'lik kalınlığı, Elevation'ı bugüne kadar üretilmiş en ince Philips TV yapacak. 152cm (60 inç) ekran seçeneği ile piyasaya sunulacak olan Philips Elevation TV, tam ortasına monte edilmiş olan 94 LED ile Ambilight deneyimini, ekranın dört bir yanına taşıyor olacak. Ambilight, televizyonun etrafında hem naif hem de gösterişli bir parlaklık oluşturuyor. Philips Elevation 2013'ün üçüncü çeyreğinden itibaren Avrupa, Rusya ve Türkiye'de satışa sunulacak.

Okuyucu Yorumları