Philips'ten yeni kulaklık: SHB7250

Kablosuz kulaklıkta konforlu kullanım ses kalitesiyle buluşuyor: Philips SHB7250.

Philips SHB7250 tanıtıldı

Philips kablosuz bluetooth kulaklık ürün ailesine yepyeni bir model daha ekledi: Philips SHB7250. Bluetooth özellikli Philips SHB7250, kulaklık kullanımında zaman zaman sorun yaratan kabloları tamamen ortadan kaldırırken; derin bas ve tam bir netlik sunarak ses kalitesini de en üst düzeyde sunuyor. SHB7250, yumuşak tamponlu kulaklık modülleriyle kullanıcısına hareket halindeyken bile üst düzeyde konfor sağlıyor. Üstelik tek şarjla aralıksız 11 saat müzik dinleme ve telefonla konuşulabilme imkanı veriyor.

Hafif ve katlanabilir tasarımıyla uzun süre kullanım imkanı

Philips SHB7250, kulaklıkla müzik dinleme keyfini kullanım kolaylığıyla birleştiriyor. Kablosuz özgürlük ve rahatlık için Bluetooth teknolojisini sunan SHB7250, kolay eşleştirme için tek dokunuşta NFC bağlantısı özelliğiyle de dikkat çekiyor.

Hareket halindeyken kolay taşıma ve saklama için katlanabilir tasarıma sahip olan bu yeni model, tek hamlede kolayca katlanabiliyor. SHB7250, uzun süreli kullanım konforu için de en hafif şekilde tasarlandı. Ürün ayarlanabilir kulaklık modülleri ve baş bandı ile ergonomik bir tasarıma sahip.

Müzik dış seslerden izole oluyor

Kulaklığın parçalarını kolayca hareket ettiren menteşeler de dahil özenle seçilmiş tüm bileşenler, bu kulaklıkları mükemmel birer yol arkadaşı kılıyor. Kulaklıklar, hafif ama dayanıklı ve konforlu materyaller kullanılarak tasarlandı. Saatler boyunca müziğinizin keyfini çıkarırken, kulağınızdaki bir kulaklık olduğunu adeta unutacaksınız. Arkası kapalı tasarım da, müziği dış seslerden izole ederek orijinal kayıttaki tüm ince detayların ve zengin basın öne çıkmasını sağlıyor.

Philips 'in SHB7250'nin fiyatı: 399,90 TL

Okuyucu Yorumları