Photokina 2016'da Canon etkinliğindeydik

Canon 'Photokina 2016'da akıllı görüntüleme ürünlerini tanıtıyor. Yerinde takip ediyoruz.

Photokina'da Canon etkinliğindeydik

Canon, Photokina 2016'da, pratik ve kapsamlı deneyimiyle, donanımdan dijital hizmetlere ve baskıya kadar nasıl sadece Canon'un rakipsiz yüksek kalite, uçtan uca görüntüleme deneyimi sunabildiğini gözler önüne seriyor.

Canon Europe, Tüketici ve Profesyonel Görüntüleme Başkan Yardımcısı Alessandro Stanzani şöyle dedi: "Canon'un amacı fotoğrafçılara görüntünün evrensel dili aracılığıyla yaşamlarını kayda geçirmeleri, saklamaları, yazdırmaları ve paylaşmaları için ilham vermek ve onlara bunun araçlarını sunmaktır. Photokina fuarında akıllı görüntüleme ürünlerimizi sergileyeceğimiz için heyecanlıyız ve umarız en iyi çekimlerinin peşine düşmüş olan fotoğrafçılara ilham verebiliriz."

Görüntünün evrensel dilini keşfedin

Standın ziyaretçileri ilham verici görüntülerle dolu kuşatıcı bir dünyada adım atabilecekler. Standın en dikkat çekici noktası 180°'lik ekran olacak, Canon burada yeni marka kampanyası City Surfing'in (Şehir Sörfü) gösterimini yapacak. Canon'un standındaki dört kilit bölge inanılmaz görsel düzenlemeleriyle sizleri yaşamınızı kaydetmeniz, saklamanız ve paylaşmanız için motive edecek. Canlı seminer programı sayesinde katılımcılar farklı fotoğraflama stilleri ve tekniklerini kullanarak bu tür ilgi çekici görüntüler çekebilmek için gerekli olan bilgi ve birikimlerini artırabilecek. Sunum yapacak isimler arasında Canon Elçisi Thorsten Milse ile spor fotoğrafçısı Samo Vidic de yer alacak.

Mükemmel çekimin peşinden koşarken

Fuarın Çekim Bölgesinde etkileyici yeni ürün seçenekleri sergilenecek, diğer ilginç ürünlerle birlikte ilk kez EOS 5D Mark IV de bizzat dokunup deneyebileceğiniz şekilde fuar standında olacak. Canon'un ürün serisinde ister safaride zorlu koşullarla dolu vahşi yaşam çekimleri yapan bir profesyonel fotoğrafçı olun, isterseniz bir bebeğin ilk adımlarını kaydeden bir tüketici olun, Canon'un tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir fotoğraf makinesi mutlaka vardır. Ürün uzmanlarımız standımızda hazır olacak ve mükemmel çekimin peşine düşerken fotoğraflama bilgilerinizi artırmak için size yardımcı olacak.

Çekimden baskıya kadar görüntülerinizin tadını çıkartın

Canon göz alıcı fotoğraflar çeken kullanıcıların fotoğraflama tutkularını ve çektikleri görüntüleri gerek dijital olarak gerekse fiziksel baskılar olarak tüm dünyayla paylaşmalarını istemektedir. Fuarın Saklama ve Yönetme Bölgesi'nde irista ve Lifecake dahil olmak üzere Canon'un yenilikçi dijital hizmetleri tanıtılacak. Fotoğraflarla biriktirdiğiniz anılarınızı bir arada tutacağınız merkezi bir yer olanağı sunan irista tüm fotoğraflarınızı saklayabileceğiniz güvenli ve akıllı bir yuva işlevi görür. Bu hizmet, içeriklerini akıllı bir şekilde etiketleyerek, gün batımı çekimlerinden spor çekimlerine kadar tüm fotoğraflarınızı gerçek, orijinal kalitesinde saklar, dolayısıyla aradığınızı bulmayı kolaylaştırdığı gibi dakikalar içinde güzel hdbook'lar yaratabilir.

Lifecake uygulaması çocuğunuzun hayatındaki önemli dönüm noktalarını takip edebilmenizi sağlar. Bu uygulama özel anlarınızı saklayıp paylaşmanıza yardım ederek, anılarınızın tadını aile üyeleriniz ve arkadaşlarınızla paylaşmanızı kolaylaştırır. Fuarın Baskı ve Paylaşma Bölgesinde, göz alıcı yüksek kaliteli görüntüler yazdırmanızı kolaylaştıran, en yeni PIXMA yazıcı modelleri ve aynı zamanda PIXMA PRO Serisi sergilenecek. Canon'un yazıcılarında dijital görüntü kitaplıklarını yüksek kaliteli fotoğraflara dönüştürülmesi için birinci sınıf baskı teknolojisi ve mürekkepleri kullanılır. imagePROGRAF PRO-1000'i iş başında görmek için standı ziyaret edin ve yüksek kaliteli baskısı alınmış bir görüntünün yarattığı etkiye ve sihre bizzat tanık olun.

İnanılmaz görüntü kalitesine yatırım yapın

photokina fuarında sergilenecek ürünlerde Canon'un geliştirdiği teknolojiler kullanılmaktadır ve bu ürünler birinci sınıf görüntü kalitesiyle üretilmiştir. Fuarın Gelecek Bölgesinde birbirimizle iletişim kurma yollarımızda sınırlar zorlanıyor. Burada yenilikçi teknolojilerin bir koleksiyonu ön plana çıkartılarak, gelecekteki görüntüleme olanakları keşfe çıkılacak. Yaklaşık 80 yıllık görüntüleme mirası, uzmanlığı ve bilgisiyle Canon, sektörde öncü teknolojilerin geliştirilmesine yatırım yapmaya devam ediyor ve bu öncü teknolojilerin her biriyle bugün, yarın ve gelecekte olan ve olabileceği düşünülen her şeyin sınırlarını zorlamaya devam ediyor.

Okuyucu Yorumları