Pixel XL de Parçalanmaktan Kurtulamadı!

Yeni çıkan her yeni telefonun başına gelenlerden, Google'ın Pixel XL'si de kurtulamadı!

Pixel XL'yi de paramparça ettiler!

Teknoloji endüstrisinde büyük bir heyecan ve merakla beklenen yeni akıllı telefonların piyasaya sürülmesinin ardından çok geçmeden iFixit tarafından "paramparça" edilmeleri artık bir gelenek haline geldi. Bu sökme işlemlerini en profesyonel biçimde gerçekleştiren sitelerin başında yer alan iFixit, cihazların sökülmüş parçalarına dair müthiş görseller ve videolar yayınlamasıyla biliniyor.

iFixit'in en yeni kurbanı ise tahmin edebileceğiniz gibi henüz geçtiğimiz haftalarda görücüye çıkarılan Google'ın yeni Pixel modelleri. Satışa çıkarılmasının ardından kısa bir süre sonra Pixel XL'ye el atan iFixit, bu cihazda da yine etkileyici bir sökme ve belgeleme işlemi gerçekleştirdi. Yapılan işlemlere göre cihazın sökme ve birleştirme işlemi aslında çok zor geçmese de en büyük risk ince ekrana ait, zira ekranın bu inceliği ona hasar vermeden çıkarmayı oldukça zorlaştırıyor. iFixit'in telefona verdiği "onarılabilirlik" notu ise, 10 üzerinden 6 oldu...

Pixel ve Pixel XL modellerinden birini satın almak isteyenler için Google'ın Google Store'da bazı modeller bittikçe onlara yeniden yer verdiğini ama diğer modellerin is üç-dört haftadır mevcut olmadığını ekleyelim. Diğer yandan bir Nexus cihazına sahip olanlar ise en yeni Android güncellemesi Android 7.1 Nougat Geliştirici Önizlemesi'ni indirerek bir tür Pixel deneyimi de yaşayabilirler.

Okuyucu Yorumları