PIXELS özel gösterimine gidiyoruz

PIXELS filmini herkesten önce izleme şansı, önünüze kadar geldi! Tıklayın, kaydolun.

Herkesten önce siz izleyin!

"PIXELS" özel gösterimine hazır mısınız? Sony Pictures Release International ile düzenlenen ve CHIP okurlarını davet ettiği bu etkinliğe katılmak çok kolay.

Katılımın sınırlı olduğu özel gösterim için kaydolmak, son derece kolay. Ön kayıt için adınızı, soyadınızı ve cep telefonunuzu [email protected] adresine göndermeniz yeterli! Göndereceğiniz e-postanın konu bölümüne CHIP Online sinema keyfi yazmanızı rica ediyoruz.

"PIXELS" ön gösterimi 20 Ağustos 2015 Perşembe tarihinde saat 18:30 seansında, Cinemaximum Trump Towers sinemasında Salon 2'de gerçekleştirilecektir. Film 21 Ağustos'ta vizyona girecektir.

PIXELS ©2015 CTMG. Other IP TM & ©2015 of applicable property owners. All Rights Reserved.

Film hakkında

Film hakkında
Sony Pictures Release International

Aksiyon- Komedi

Pixels filminde, uzak galaksilerde yaşayan uzaylılar, dünyadan gönderilen klasik video oyunu yayınlarını, kendilerine karşı savaş ilan edildiği şeklinde yanlış anlayarak, Dünya'ya karşı savaş açarlar. Uzaylılar, atari oyunlarını da saldırılarına model olarak kullanmaktadırlar.

Başkan Will Cooper (Kevin James) çocukluk arkadaşı ve 80'lerin video oyunları şampiyonu Sam Brenner'ı (Adam Sandler), yardıma çağırmak zorunda kalır. Şimdilerde evlere sinema sistemi kuran Sam Brenner, eski video oyunu uzmanlarından (Peter Dinklage ve Josh Gad) kurulu bir takımı yönetmekle görevlendirilir. Takımın görevi uzaylıları yenmek ve dünyayı bu istiladan kurtarmaktır.

Takıma, uzaylılara karşı benzersiz silahlar sağlamakla görevli Teğmen Violet Van Patten (Michelle Monaghan) da katılır.

Yönetmen : Chris Columbus

Senaryo : Tim Herlihy ve Timothy Dowling

Hikaye : Tim Herlihy

Uyarlanan Kısa Filmin Yönetmeni: Patrick Jean

Oyuncular : Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage, Josh Gad ve Brian Cox

Yapımcılar : Adam Sandler, Chris Columbus, Mark Radcliffe, Allen Covert

Yönetici Yapımcılar: Barry Bernardi, Michael Barnathan, Jack Giarraputo, Heather Parry, Steve Koren, Patrick Jean, Benjamin Darras, Johnny Alves, Matias Boucard, Seth Gordon, Ben Waisbren

Okuyucu Yorumları