Plantronics'ten kulağınızın pasını silen kulaklık

BackBeat Sense, 18 saatlik batarya ömrüyle kablosuz kulaklık keyfini uzun süre yaşamanıza imkân tanıyor.

Kulağınızın pasını silen kulaklık

Plantronics, yeni bir kulaklık arayışında olanlara benzersiz özelliklere sahip olan BackBeat Sense modelini sunuyor. Bluetooth özelliği ile kablo karmaşası yaşamayacağınız BackBeat Sense'in ses kalitesi de oldukça tatmin edici. Müzik dinleyip, video izleyebileceğiniz BackBeat Sense'lerin benzersiz özelliklerinden biri ise üzerinde bulunan dahili mikrofonlar. Üzerindeki mikrofonlar sayesinde çağrılarınızı yanıtlayabildiğiniz BackBeat Sense, aynı zamanda OpenMic özelliği ile de müzik dinlerken kulaklığınızı çıkartmadan dış sesleri duymanızı sağlıyor.

Tasarımsal olarak konforu da ön planda tutan Plantronics, BackBeat Sense modelinde kullanılan kendinden ayarlı hafızalı köpük kafa bandı ve kulak yastıkları ile kullanıcılara üst düzey konfor sağlıyor. Performansına göre hafifliğiyle de dikkat çeken Plantronics BackBeat Sense, 140 gramlık gövde ağırlığı ile piyasadaki birçok kulaklıktan daha hafif. "Espresso" ve "Tan" olarak iki farklı rengi bulunan BackBeat Sense, bu özelliğiyle tarzınıza da hitap ediyor.

Plantronics, uzun batarya ömrüne sahip kulaklıkların ağır olduğu algısını yıkarak rakiplerinden sıyrılıyor. BackBeat Sense ile müzik dinlerken veya video izlerken kulaklığı çıkardığınızda üzerindeki sensör sayesinde müzik veya video duruyor. Kulaklığı yeniden kulağınıza taktığınızda sensör tarafından algılanarak dinlediğiniz müzik veya izlediğiniz video otomatik olarak kaldığınız yerden devam ediyor. BackBeat Sense, böylece batarya ömrüne de zarar vermeden daha uzun süre kullanmanıza fırsat yaratıyor.

18 saat kablosuz kesintisiz kullanılabilen BackBeat Sense'in uzun kullanım süresi dolduğunda ise kulaklığınızın yanında bulunan 3,5 jak girişli kablosuyla müzik veya video keyfinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Azami 2,5 saat gibi kısa bir sürede şarj edilen Plantronics BackBeat Sense, aynı anda bağlayabileceğiniz telefonunuz ya da tabletinizden pil seviyesini görebilirken, kulaklıktan da pil seviyesini sesli bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Hepsiburada.com, MediaMarkt ve seçkin Turkcell mağazaları gibi yerlerde bulabileceğiniz BackBeat Sense'in satış fiyatı 569 TL'dir.

Okuyucu Yorumları