Play Store'da 2015'in en iyileri seçildi!

Google, Play Store'da 2015'in en iyi uygulamalarını ve oyunlarını seçti!

2015'in en iyileri seçildi!

Her sene yıllık listelerin hazırlandığı döneme girmiş bulunuyoruz. Bu geleneğe uyan Google da Play Store'un en iyi uygulamalarını seçti.

"2015'in en iyi uygulamaları" listesi, önceden tanıdığımız ve yeni uygulamaların karışımından oluşuyor. Listede Twitter, SwiftKey, Instacart, Trulia gibi tanınmış uygulamaların yanında, Nova Launcher, Action Launcher 3 ve My Very Hungry Caterpillar gibi indie uygulamalar var.

Play Store'da 2015'in en iyileri seçildi!

Oyunlara geldiğimizde Google'ın Alphabear, Hearthstone Heroes of Warcraft ve Fallout Shelter gibi popüler oyunların arasında Prune ve Crossy Road gibi yeni oyunları eklediğini görüyoruz. Bunlara ek olarak Google, bu sene seçtiği Play Store uygulamalarında eğlence içeriğine daha fazla önem vermiş görünüyor. Sayfada en çok satılan içeriklerin yanında Google Play Newsstand ve Play Books'tan seçilmiş bazı içerikler bulunuyor.

Listenin nasıl oluşturulduğunu tam olarak bilmiyoruz, ancak insan eliyle yapılmaktan ziyade puanlara ve indirmelere göre düzenlenmiş görünüyor. Liste, yeni oyun ve uygulama keşfetmek isteyenlerin işine yarayabilir.

Okuyucu Yorumları