PlayStation 4 Neo için geri sayım başladı!

Sony, güçlendirilmiş yeni konsolu PlayStation 4 Neo için günleri saymaya başladı!

Yeni PlayStation geliyor!

Geçtiğimiz hafta düzenlenen E3 2016 etkinliğinde oyun devleri yeni çalışmalarını oyun severlerle paylaşmışlardı. Elbette etkinlik boyunca gözler oyunlar kadar donanım üreticilerine de çevrilmişti. Microsoft ve Sony'nin yeni oyun konsolu beklentilerini karşılayıp karşılamayacağı heyecanla beklenirken, Microsoft yeni Xbox'ını tanıtmış, önümüzdeki yıl için de Project Scorpio'nun sözünü vermişti. Ancak buna karşın Sony, konsol noktasında sessizliğini korumuştu. Fakat bilinen bir gerçek var ki, PlayStation 4 yenileniyor...

Sony, PlayStation 4 Neo olarak bu yıl içinde karşımıza yeni bir konsol çıkartacak. 2016'nın son virajında karşımıza çıkacak olan yeni konsol, şu an pek çok kaynak tarafından doğrulanmış durumda. Hatta bazı satış siteleri, 1.000 dolarlık fiyatla konsolu ön siparişe açtı bile. 4K ihtiyacını karşılayacak olan PlayStation 4 Neo, pek tabii ki donanım olarak PS4'ten bir gömlek üstün olacak.

Peki, PlayStation 4 Neo ne zaman tanıtılacak? Yeni konsolun ağustos ayında düzenlenecek olan Gamescom, eylül ayındaki Tokyo Game Show veya son olarak ekim ayında gerçekleştirilecek olan Paris Games Week'te tanıtılması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları