Pokemon Go'da Çok Önemli Sürprizler Var!

Yeni bir Pokemon Go güncellemesiyle gelecek heyecan verici iki sürprize hazır olun!

Pokemon Go'ya önemli yenilikler!

Piyasaya sürülmesinin ardından kısa bir sürede fenomene dönüşen mobil oyun Pokemon Go'nun ardından şimdi de 3DS üzerindeki Pokemon Sun and Moon bir süredir gündemde. Söz konusu yeni Pokemon oyunun Nintendo için yeni bir hit olması bekleniyor. Bununla birlikte Pokemon Go tarafında da birçok önemli gelişme söz konusu.

Geçtiğimiz günlerde küçük de olsa bir yama alan Pokemon Go, birçok oyuncuyu rahatsız eden "küçük metin düzeltmeleri"yle ilgili önemli bir güncellemeye sahne oldu. Çok daha dikkat çeken diğer yenilikler ise oyunda ilk defa bir "Shiny" pokemon'un ve ayrıca oyunda halen eksik olan tek orijinal pokemon Ditto'nun görülecek olması.

Bahsi geçen "Shiny" ("parlak") sözcüğü oyun bağlamında bir pokemon'un özellikle renkli bir versiyonu anlamına geliyor. Buna göre "shiny" bir pokemon, ilgili pokemon'un birkaç ton farklı renkteki hali ya da çok daha değişik renklerdeki bir versiyonu olabiliyor.

Bu dikkat çekici yeni Shiny detayının yanında orijinal pokemon'lardan olup da Pokemon Go'da yer almayan tek pokemon Ditto'nun da artık oyuna dahil olmasıyla birlikte oyuncular için yeni bir heyecanın söz konusu olduğunu söyleyebiliriz. Bu iki önemli yeniliğin bir güncelleme olarak oyuna ne zaman dahil edileceği henüz netleşmedi, fakat bunun için fazla beklemek gerekmeyeceğini tahmin ediyoruz.

Okuyucu Yorumları