Pokemon Go'daki Pokemon'ları bulun

Pokémon Go'daki bütün Pokemon'lar nerede? Poke Radar uygulaması ile bulun!

Pokémon'lar haritada!

Artık neredeyse sınır tanıyaman Pokemon Go çılgınlığı bütün hızıyla devam etse de, birçok oyuncunun bulundukları bölgelerde hep aynı Pokemon'ları yakalamaktan sıkıldıkları haberleri gelmeye başladı. Nihayet kullanıcılara yeni bir heyecan sunabilecek bir yenilik de fazla gecikmeden geliyor gibi görünüyor. Zira Poke Radar haritası ve oyunun iPhone uygulaması henüz rastlamadığınız diğer Pokemon'ların nerede olduklarını bulmanıza yardımcı olmaya başladı.

Braydon Batungbacal ve Nick DiVona tarafından geliştirilen harita bütün dünyada nadir rastlanan pokemon'ların aranmasını sağlıyor. Kullanıcılar filtrelerden yararlanarak belirli bir Pokemon nerelerde bulunduğunu görebiliyor.

Harita resmi Pokemon Go topluluğu tarafından desteklense de, troll'lerin de herhangi bir yere kandırmak amaçlı nadir bulunan Pokemon yerleştirmeleri mümkün. Bunu önlemek için de bir Pokemon'un ikonuna tıkladığınızda ya da dokunduğunuzda bu ipucunu kimin yayınlandığına ve kaç tane diğer eğiticinin bu ipucunu faydalı bulduğuna dikkat etmeniz gerekiyor.

Okuyucu Yorumları