Polaroid efsanesi, 2 ceple geri döndü!

Bir zamanların efsane fotoğraf makinesi üreticisi, iki yeni Android telefonun tanıtımını yaptı!

Efsane geri döndü!

Anında baskı yapabilen fotoğraf kameralarıyla bir döneme damgasını vuran teknoloji firması Polaroid, CES 2016 etkinliğinde iki yeni akıllı telefon modelini görücüye çıkardı. Firmanın Polaroid Power ve Snap adı verilen modellerinin bahar döneminde satışa çıkarılacağı belirtildi.

Bu iki model arasında en çok dikkat çeken; 6 inç'lik HD ekran, 64-bit sekiz çekirdekli işlemci, 3 GB RAM'le gelen Power adlı cihaz. 32 GB'lık bir depolama alanı ve microSD kart desteği de sunan cihazda 13 ve 8 megapiksel çözünürlüklü iki adet kamera var. 3000 mAh kapasiteli batarya ayrıca 8000 mAh kapasiteli harici bir batarya paketiyle desteklenebiliyor. 250 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olan ve kutusundan Android Lollipop işletim sistemiyle çıkan Power'ın ayrıca Marshmallow güncellemesi alacağı belirtiliyor.

6, 5.5 ve 5 inç olmak üzere farklı ekran boyutlarına sahip üç ayrı sürümle gelen Polaroid Snap'ın fiyat etiketi ise 180 dolar ve 130 dolar aralığında değişiyor. 13 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kameraya sahip olan cihaz 2 GB RAM ve 16 GB boyutunda dahili depolama desteğinin yanında microSD kart olanağı da sunacak. Pembe, mavi, siyah ve beyaz olmak üzere dört renk seçeneğiyle gelen Polarid Snap, diğer model Power'ın aksine çok daha renkli bir tasarıma sahip. Fakat söz konusu model için bir Marshmallow güncellemesi vaat edilmiyor.

Okuyucu Yorumları