Popüler online oyunun mobil sürümü hazır!

Goodgame Studios, yeni Empire: Four Kingdoms ile mobil oyun tutkunlarının ilgisini çekecek!

Mobil sürümü hazır!

Goodgame Studios bu sene Empire: Four Kingdom ile başarılı Internet oyunu Goodgame Empire'nın iOS ve Android sürümünü yayınladı. Hamburg merkezli şirketin sunduğu uygulama hem iTunes hem de Google Play mağazalarında düzenli olarak en çok satan Top 10 uygulama arasında bulunuyor.

Goodgames Studios´da İş Geliştirme Müdürü ve Türkiye Sorumlusu Çağlar Eğer düşüncelerini; "Empire: Four Kingdom'un gösterdiği gelişimle gurur duyuyoruz", şeklinde ifade ediyor. "Bu bizim mobil platformlardaki ilk oyunumuz olmakla birlikte geniş bir işlev yelpazesiyle akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarlara anında uyarladığımız oldukça karmaşık bir oyun. Almanya sıralamalarında ve uluslararası listelerde gittikçe daha sık yer alıyor olmamız doğru yolda olduğumuzu gösteriyor."

Öyle ki Empire: Four Kingdoms iki aydır Alman Top 20 listelerinde iPad ve iPhone için en çok satan oyunlar arasında yer alıyor. Hatta oyun Ağustos ayından itibaren Android'in Top 10 listesine de girmeyi başarmış durumda. Bu da Goodgame Studios'un, Electronic Arts, Supercell ve King gibi sektörün uluslararası devleri arasına girmiş olduğuna işaret ediyor. Oyun, Fransa, Polonya veya Büyük Britanya gibi diğer önemli pazarların listelerinde de ilk on beş uygulama arasına girmiş durumda.

Goodgame Studios gelecek haftalarda oyunun kapsamını ve eğlence dozunu artırmaya yönelik birçok büyük güncelleme yapmayı planlamakta. Bundan da anlaşılıyor ki, Empire: Four Kingdoms hızlı büyümesini devam ettirecek.

Okuyucu Yorumları