Powerbot VR9000, IFA 2014'te tanıtıldı

Samsung, temizlikte yeni bir dönemi müjdeleyen gelişmiş bir çözüm sunuyor.

Akıllı süpürge tanıtıldı!

Samsung Electronics, şirketin imza attığı ileri teknolojiler sayesinde geliştirilen, emici ve kullanışlı, dokunmadan çalışarak otomatik zemin temizliği sağlayan, geleceğin temizlik cihazı Powerbot VR9000'i IFA 2014'te tanıttı.

Powerbot VR9000, geleneksel robot süpürgelerden farklı olarak, tozları tıpkı bir saplı süpürge performansıyla süpürmesi ile ev temizliğinde gerçek anlamda farklılık yaratıyor. Samsung'un gelişmiş VR9000, "Dijital Inverter" teknolojisi sayesinde 60 kata kadar güçlendirilmiş üstün çekiş gücü ile temizlikte yeni bir dönemin başlangıcını da işaret ediyor. Çok daha geniş bir alanı kaplayan büyütülmüş fırçası daha fazla temizlik sağlarken, benzersiz CycloneForce teknolojisi de performansı artırarak, filtrelerin tıkanma riskini büyük ölçüde azaltıyor. Dahası, geliştirilmiş tarama sistemi "FullView Sensor", kör noktaları en aza indiren sensörleriyle engellerden akıllı bir biçimde sakınarak, derinlemesine ve etkin temizlik için hareket kabiliyeti sunuyor.

Olağanüstü Temizlik Performansı

Samsung'un, Powerbot VR9000 ile Avrupalı tüketicilere sunduğu en önemli değerlerden biri, elektrikli süpürgeyle temizlik yapmanın en can alıcı noktası olan mükemmel temizlik performansı. Samsung'un akıllı "Dijital Inverter" teknolojisi, daha iyi temizlik için, sıradan robot süpürgelere göre 60 kat daha güçlü bir çekiş gücü sağlıyor. Daha büyük tambur fırçası, yan fırçaları kullanmaksızın çok daha geniş bir alanı kaplayarak köşe bucak temizlerken, kablolara veya halıya dolanma riskini azaltıyor. CycloneForce teknolojisi sayesinde çekiş gücü uzun süre korunuyor. Cihaz, iç haznesinde toz partiküllerinin deveranını gerçekleştiren güçlü bir santrifüj kuvvetiyle, kir ve kalıntıları havadan temizliyor ve dış hazneye süzüyor. Bunun sonucunda, filtre uzun süre temiz kalıyor ve tıkanmalar azalıyor.

Göster Temizlesin

Powerbot VR9000'in bir başka benzersiz özelliği, tüketicilerin bu makineyi temizlik yaparken daha etkili bir biçimde kontrol edebilmelerine yardımcı olan "Point Cleaning" (Noktasal Temizlik) işlevi. Kullanıcı, cihazın uzaktan kumandasını belli bir noktaya doğrulttuğunda cihaz, ışığı takip ederek işaret edilen alanı temizliyor.

Okuyucu Yorumları