Pro Camera, bu Nokia Lumia'lara da geliyor!

Nokia'nın, Lumia 1020 ile beraber "eski" konumuna düşen bu Lumia modellerine de bir müjdesi var!

"Eski" Lumia'lara müjde var!

Nokia Lumia 1020'nin Pro Camera uygulaması, cihazın 41 megapiksellik kamerası için çok sayıda ek işlev sunuyor. Ancak bu uygulamanın sadece Lumia 1020 ile sınırlı kalmayacağı, diğer üç Lumia cihazına da sunulacağı ortaya çıktı.

Nokia'nın blog'unda yapılan açıklamada şirket, Pro Camera yazılımının Lumia 920, 925 ve 928'e ekleneceğini onayladı. Bu cihazların üçü de Pro Camera işlevlerini kullanmak üzere gerekli PureView donanımlarına sahipler. Ancak bu ceplere sahip kullanıcılar, yeni uygulamaya kavuşabilmek için biraz daha beklemek zorundalar. Zira Pro Camera işlevleri, Nokia'nın Amber firmware güncellemesiyle beraber sunulacak. Lumia 925, hali hazırda Amber ile geliyor ancak yeni işlevleri almaya devam ediyor.

Blog'da Pro Camera'nın kullanıcıya sağladığı denetim zenginliğinden, ISO değerlerini, beyaz dengesini değiştirebilmekten, manuel odaklanmadan ve benzer kamera işlevlerinden de bahsediliyor. Pro Camera'nın sundukları kafanızı karıştırıyorsa, endişelenmenize gerek yok. Uygulama içindeki kılavuz, daha profesyonel kareler yakalamanız için size yardımcı olacak.

Okuyucu Yorumları