Project Zero 2 ve Note 5'ten yeni bilgiler!

Galaxy Note 5 ve Project Zero 2 olarak adlandırılan farklı bir modeli, yeni bilgilerle netleşiyor!

Galaxy Note 5 netleşiyor!

Samsung'un yakın gelecekte tanıtmaya hazırlandığı telefonlarından yeni bilgiler var.

Sammobile'ın raporuna göre Samsung, daha önce Project Zen adıyla tanınan çalışmalarını Project Zero 2 olarak değiştirmiş bulunuyor. Siteye göre Project Zero 2, Galaxy Note 5'in aksine herhangi bir kalemle gelmeyecek. Yani cihaz, Galaxy S6 Edge'in daha büyük, ancak kalemsiz bir sürümü olacak. Sammobile'a göre cihazın model numarası (SM-G928), bu bilgileri doğruluyor çünkü Galaxy S6 ve S6 Edge'in model numaralarına benziyor.

Sammobile, Samsung'un Galaxy Note 5 (SM-N920) ve Project Zero 2 için Clear View ve S View kılıfları üreteceğini söylüyor. İlginç olansa bu cihazlar için Keyboard Cover adında bir klavye aksesuarının sunulacak olması. Bu aksesuar, tabletlerde görmeye alıştığımız, takılıp çıkartılabilen bir klavye olabilir.

Project Zero 2'nin iki yanı kavisli 5,4 veya 5,5 inç'lik Super AMOLED ekranla, altı çekirdekli Snapdragon 808 işlemciyle, 32GB depolama alanı ve OIS destekli 16MP ana kamerayla gelmesi bekleniyor. Son olarak, Project Noble kod adıyla geliştirilen Samsung Galaxy Note 5'in 2K veya 4K Super AMOLED ekranla, güncellenmiş bir Exynos 7422 işlemciyle ve S Pen'le geleceği söyleniyor.

Galaxy Note 5'in Temmuz'da tanıtılacağına dair söylentiler ortada dolaşmaktaydı, ancak bunlar Samsung Mobile başkanı S. K. Shin tarafından yalanlandı. Dolayısıyla her iki cihazın da IFA 2015'te tanıtılması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları